Dansk EU-kommissær jubler over landsholdets succes

0
894

Kvindelandsholdets succes ved EM vækker også jubel i EU Kommissionen. Den danske EU-kommissær Margrethe Vestager har fulgt landsholdet tæt under EM, og hun kalder kvindernes præstation fantastisk:

”Det har været helt vildt at følge landsholdet. Jeg synes de har gjort det fantastisk, og det har været så fedt at se, hvor godt samspillede de er. De viser, at fodbold er en holdsport og at de lykkes, fordi de optræder som hold, og dermed bliver det nærmest symbolsk. For der er så mange andre sammenhænge, hvor vi kan drive det vidt, hvis vi arbejder sammen som et hold,” siger Margrethe Vestager til FODBOLD FOR PIGER.

At det “kun” blev til sølv i finalen efter 2-4-nederlaget til Holland dæmper ikke glæden hos den tidligere minister, der som EUs konkurencekommissær er blevet udråbt til den mest magtfulde dansker i verden af Time Magazine.

”Det var stadig en forrygende finale. Hvornår har man sidst set en finale på det niveau, hvor der bliver scoret så mange mål,” spørger Margrethe Vestager.