Holstein Kiel på træningslejr i Varde

0
1312
Kieler S.V. Holstein U17 og Varde IF U18DM

21 piger fra U17 Kieler S.V. Holstein gæstede Varde IF i Uge 34

Af Varde IF redaktionen

I uge 34 var 21 friske piger på træningslejr hos Varde IF for at udveksle erfaring og spillestil med et par af Vardes ungdomshold i træning og kamp.

“Vi er en forholdsvis ny sammensat trup af spillere fra Kieler regionen og fandt det spændende at kunne træne og spille med og mod hold vi normalt aldrig møder i vores egen turnering. Det kombineret med muligheden for at kunne ryste pigerne sammen i deres sommerferie inden det for alvor går løs i September med Regionalliga Nord og 2. Bundesliga Nord” udtalte Holstein Kiels træner Daniel Bergamo.

Holdet overnattede på Varde Fritidscenter fra mandag til fredag med fuld forplejning. Det var dog ikke kun fodbold det hele, da pigerne både benyttede fritidscenterets svømmehal, spinningsrum og sluttede af med en Bowlingturnering i centret.

Ud over træningen, blev det til 2 træningskampe, henholdsvis imod Varde IF U15 Drenge om tirsdagen og Varde IF U18DM piger om torsdagen.

Holstein Kiel U17 og Varde IF U18DM træningskamp

 

Det var en glad trup der tog afsted fredag formiddag tilbage til tyskland, med mange gode oplevelser i bagagen.

 

Holstein Kiels pige og kvinde fodbold blev grundlagt i 2004, som overbygning for mange små klubber i den nordtyske region. Kieler S.V. Holstein spiller i samme liga som bl.a.  Hamburger SV, Werder Bremen og Wollfsburg