Signe Bruun sikrede Fortuna-sejr: “Vi skulle have afgjort kampen noget før”

0
1117

Fortuna Hjørrings 3F-kvinder fik tre point på udebane, da de lørdag vandt 0-1 over Vejle på mål af Signe Kallesøe Bruun. FODBOLD FOR PIGER har snakket med målscoreren.

Af Solveig Valbjørn

Vejle tog lørdag formiddag imod Fortuna Hjørring i 3F Ligaen, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at tage point fra sidste års sølvvindere. Det lykkedes ikke, da 19-årige Signe Kallesøe Bruun kort før pausen kunne heade bolden i mål efter indlæg fra anfører Florentina Olar.

“Jeg synes egentlig, at vi skulle have afgjort kampen noget før, hvilket vi også havde chancerne til. Men Vejle gjorde deres arbejde godt, og gjorde det svært for os ved at have mange spillere på et lille område. Trods det føler jeg, at vi havde kampen nogenlunde under kontrol hele vejen igennem,” fortæller Signe Kallesøe Bruun til FODBOLD FOR PIGER, og tilføjer:

“Det er altid dejligt at score mål, da det er mål, at jeg som angriber ofte bliver vurderet ud fra. Så at score i dag var selvfølgelig fedt, men det vigtigste var sejren og de 3 point på kontoen.”

Vejle tabte med samme cifre til BSF i sidste spillerunde, og holdet har derfor ikke formået at høste nogle point endnu. Derimod har Fortuna med 9 points på kontoen taget alt, hvad der har været muligt, og ligger derfor i front i 3F Ligaen med tre point ned til Brøndby på andenpladsen, der dog har spillet en kamp mindre.