Varde IF – En klub i udvikling

0
1637

Varde IF er en klub i udvikling – Nye spillere vil gerne prøve sig af.

Af Varde IF (Peter Hansen)

I Varde IF, oplever man pt. en stor lyst til at nye spillere vil være en del af fællesskabet.

Da klubben inviterede til åben træning, som en del af optakten til den nye sæson, var der 12 nye spillere til prøvetræning på u16 og u18 niveau.

Klubben håber på, at spillerne vælger Varde IF når de skal tage deres beslutning om hvilken klub de vil spille i fremadrettet.

Man får i Varde IF en masse gode tilkendegivelser, efter at klubbens senior hold har haft en rigtig flot sæson i foråret 2017, som kulminerede med både en pokalfinale på live tv og en tilbagevending til 3F ligaen.

Træner for 3F pigerne siger:
”Jeg er af den opfattelse, at vores synlighed i medierne og vores positive tilgang til de enkelte spillere i løbet af foråret, har været med til at unge spillere kigger vores vej.
Men det betyder også at vi har kunnet få en Sophia Husted og en spændende amerikaner til vores senior hold, samtidig med at vi faktisk har kunnet holde på hele truppen, på nær to spillere.
Dette giver en stor optimisme frem i mod efteråret, selvom man da godt kunne tænke sig lidt ekstra spillere, så konkurrencen stiger endnu mere”

 Varde IF har stadigvæk åben træning, så skulle du have lyst til at træne med så kontakt endelig Cheftræner 3F og sportschef Peter Hansen.

 Peter Hansen – Sportschef Varde IF – Mobil 30 24 24 03