Signe Holt Andersen efter hattrick: “Altid dejligt at score”

0
1103
Signe Holt i en U17-kamp i foråret mod BSF. Foto: Steen Trolle

Signe Holt Andersen scorede tre gange, da hun og VSK Aarhus lørdag vandt 5-0 over Varde i 3F Ligaen.

Af Solveig Valbjørn

VSK Aarhus kunne lørdag juble over en storsejr på hele 5-0 over Varde på udebane. Simone Hagelskjær fandt hurtigt målnæsen frem, da hun allerede efter 11 minutter kunne sætte bolden i mål.

Midtvejs i første halvleg gjorde Signe Holt Andersen det til 2-0 da hun headede bolden i mål efter et præcist indlæg fra Sofie Obel, mens Hagelskjær fordoblede sin scoringstotal i det 37’ minut med en afslutning fra distancen.

To minutter efter var Signe Holt Andersen på pletten igen, og VSK Aarhus kunne roligt gå til pause med stillingen 0-4.

Selvom Varde kom med fornyet energi i anden halvleg, lykkedes det ikke for hjemmeholdet at komme på måltavlen. I stedet kunne Signe Holt Andersen fuldende sit hattrick i det 66’ minut, hvilket betyder meget for den unge angriber, der generelt er tilfreds med kampen :

“Jeg er selvfølgelig glad for at score 3 mål i kampen. Det er altid dejligt for en angriber at score mål, samtidig med at holdet vinder”

“Vi kommer godt fra start, og vi formår at holde dem væk fra chancer. Derudover, så spiller vi i højt tempo og skaber mange chancer. Jeg synes, at vi er dominerende i hele kampen, selvom vores tempo falder lidt i 2. Halvleg. Inden kampen havde vi forventet at få 3 point med hjem, men vi vidste også, at Varde kunne drille os, så vi skulle være skarpe gennem hele kampen. Efter kampen står vi tilbage med en god følelse, hvor vi kan se tilbage på en kamp, hvor vores gameplan lykkedes 100%,” fortæller Signe Holt Andersen til FODBOLD FOR PIGER.

VSK Aarhus indtager sammen med BSF en delt tredjeplads i 3F Ligaen med tre point efter to spillede kampe, mens Varde ligger sidst med 0 point.