Vild storsejr i 3F Ligaen: Brøndby vandt 9-1

0
799

Brøndby var helt suveræne i 3F Ligaen, da de slog Odense Q med hele 9-1. Nanna Christiansen scorede fire af de ni Brøndby-mål.

Af Solveig Valbjørn.

Brøndbys kvinder viste skræmmende styrke lørdag formiddag. I 3F Ligaen vandt holdet 9-1 på hjemmebane over Odense Q.

Brøndby førte kampen mod Odense Q med 3-0, da der var spillet 19 minutter, på to mål af Nanna Christiansen og et af Fatima Al-ful.

Odense Q’s Tenna Kappel Bendtsen udlignede derefter til 3-1, men kort før pausen kunne Maria “Mini” Hovmark og Julie Tavlo øge føringen til henholdsvis 4-1 og 5-1.

I anden halvleg stod den unge Sofie Svava for målet til 6-1, mens sidste sæsons topscorer Nanna Christiansen scorede sit tredje og fjerde mål i kampen til stillingen 8-1. Slutteligt kunne Fatima Al-ful score igen til slutresultatet 9-1.

Med storsejren ligger Brøndby på andenpladsen i 3F Ligaen med maksimumpoint efter tre kampe. Fortuna indtager førstepladsen, men har spillet en kamp mere end Brøndby. Odense Q ligger nederst i tabellen med 0 point efter to kampe, og en målscore på 2-15.

Brøndbys næste kamp er mod topholdet Fortuna, som spilles søndag den 3. september kl 15 på Nord Energi Arena i Hjørring.