Sportsefterskolen Sjælsølund i nyt samarbejde med BSF

0
3371
S | E | S og BSF spiller allerede fint sammen, som billedet viser

Sportsefterskolen Sjælsølund S|E|S har indgået et samarbejde med Ballerup Skovlunde Fodbold, som bl.a. styrker udviklingsmulighederne for de piger, der søger pigefodboldlinjen på S|E|S 

Pigefodbolden boomer på Sportsefterskolen Sjælsølund S|E|S og henover sommeren har der været gang i mødelokalerne på skolen.

BSF og S |E |S har brugt tid og energi på at indgå et samarbejde, som begge parter forventer sig meget af. Det har været et gensidigt ønske om at udnytte hinandens kompetencer, og samtidig åbne for bedre udviklingsmuligheder for pigefodboldspillere i BSF samt de piger der søger den attraktive pigefodboldlinje på S |E |S.

Allerede I år går der to piger fra BSF på skolen: Andrea Lind Christensen og Emilie Camilla Larsen. Det nævner beliggenheden, faciliteterne, trænerkompetencerne samt seriøsiteten som noget af det udslagsgivende for at vælge at kombinere deres fodbold med et efterskoleophold:

“Jeg valgte at lede efter en efterskole med fodbold, og da jeg hørte at vores U18 DM piger havde været på træningslejr blev jeg nysgerrig. Ved mit besøg fik jeg et indblik i seriøsiteten omkring sporten og da jeg så faciliteterne var jeg solgt” siger Andrea.

Emilie bakker op:

”Udviklingen af den enkelte er vigtig, og jeg tror det er fint for min udvikling at få andre input end bare fra min klub. Det er lidt en anden kultur her, fordi vi bare tage vores støvler i hånden og gå ned at selvtræne i fritiden, hvis vi har noget vi vil forbedre og så selvfølgelig fordi vi bor her”, siger Emilie.

På billedet ses Emilie Camilla Larsen (BSF tøj) og Andrea Lind Christensen (S | E | S tøj) på skolens kunstgræsbane

For eliten og bredden

S | E | S har de seneste år udviklet fodbolden gevaldigt. Det seriøse tilbud om at kombinere sin sport, skole og efterskole er blevet mere attraktivt, og hvor man man må melde sig til i god tid for at få en plads på linjen.
“Det er både seriøsiteten på fodboldlinjen, men faktisk også den gode sammenhæng med faglighed og det unikke sociale sammenhold der er på skolen, som har grundlagt succesen” udtaler forstander Jens H. Nissen.

John Fromann fra BSF viser også begejstring for samarbejdet:

”I vores bestræbelser på at skabe muligheder for vores nuværende spillere og samtidig tilbyde nye talenter udefra, et sammenhængende og naturligt udviklingsmiljø, hvor fodbold og uddannelse kan gå hånd i hånd. Vi er rigtig glade for at kunne præsentere dette spændende samarbejde med Sportsefterskolen Sjælsølund”

Træningen afvikles fast af skolens cheftræner på pigefodbolden, Theis Ploug, som de seneste 2 år også har haft linjen og med stor succes. Theis er tidligere professionel og har været på diverse ungdomslandshold som spiller. Udover Theis vil pigerne også ugentligt blive trænet af Steen Träger (tidl. Prof og T-træner), Mads Holm-Hansen (A-licens træner) samt Jan Michaelsen (Tidl. Landsholdsspiller, U17 landsholdstræner samt P-licens indehaver).

Pigefodbolden boomer på S|E|S og henover sommeren har der været gang i mødelokalerne på skolen. BSF og S |E |S har brugt tid og energi på at indgå et samarbejde, som begge parter forventer sig meget af. Det har været et gensidigt ønske om at udnytte hinandens kompetencer, og samtidig åbne for bedre udviklingsmuligheder for pigefodboldspillere i BSF samt de piger der søger den attraktive pigefodboldlinje på S |E |S. Allerede I år går der to piger fra BSF på skolen: Andrea Lind Christensen og Emilie Camilla Larsen. Det nævner beliggenheden, faciliteterne, trænerkompetencerne samt seriøsiteten som noget af det udslagsgivende for at vælge at kombinere deres fodbold med et efterskoleophold: “Jeg valgte at lede efter en efterskole med fodbold, og da jeg hørte at vores U18 DM piger havde været på træningslejr blev jeg nysgerrig. Ved mit besøg fik jeg et indblik i seriøsiteten omkring sporten og da jeg så faciliteterne var jeg solgt” siger Andrea. Emilie bakker op: ”Udviklingen af den enkelte er vigtig, og jeg tror det er fint for min udvikling at få andre input end bare fra min klub. Det er lidt en anden kultur her, fordi vi bare tage vores støvler i hånden og gå ned at selvtræne i fritiden, hvis vi har noget vi vil forbedre og så selvfølgelig fordi vi bor her”, siger Emilie. For eliten og bredden S | E | S har de seneste år udviklet fodbolden gevaldigt. Det seriøse tilbud om at kombinere sin sport, skole og efterskole er blevet mere attraktivt, og hvor man man må melde sig til i god tid for at få en plads på linjen. “Det er bade seriøsiteten på fodboldlinjen, men faktisk også den gode sammenhæng med faglighed og det unikke sociale sammenhold der er på skolen, som har grundlagt succesen” udtaler forstander Jens H. Nissen. John Fromann fra BSF viser også begejstring for samarbejdet: ” I vores bestræbelser på at skabe muligheder for vores nuværende spillere og samtidig tilbyde nye talenter udefra, et sammenhængende og naturligt udviklingsmiljø, hvor fodbold og uddannelse kan gå hånd i hånd. Vi er rigtig glade for at kunne præsentere dette spændende samarbejde med Sportsefterskolen Sjælsølund” Træningen afvikles fast af skolens cheftræner på pigefodbolden, Theis Ploug, som de seneste 2 år også har haft linjen og med stor succes. Theis er tidligere professionel og har været på diverse ungdomslandshold som spiller. Udover Theis vil pigerne også ugentligt blive trænet af Steen Träger (tidl. Prof og T-træner), Mads Holm-Hansen (A-licens træner) samt Jan Michaelsen (Tidl. Landsholdsspiller, U17 landsholdstræner samt P-licens indehaver).