U17-landsholdet fik 2-2 mod Belgien

0
1990

Det blev til uafgjort 2-2 mod Belgien, da U17-landsholdet onsdag spillede den anden af to testkampe mod Belgien, hvor landsholdet i øjeblikket er på en træningstur.

I mandags vandt de danske piger en sikker 2-0-sejr, men onsdag var det Belgien, der længe lignede en vinder. Belgierne chokstartede med en scoring allerede efter to minutter og den føring holdt til starten af 2. halvleg, selv om Danmark sad på spillet i store dele af 1. halvleg.

Det var Fortunas Lise Dissing som stod for udligningen, som på Pigelandsholdenes facebookside beskrives sådan her:

”Klasse bold af Hasbo, der spiller Nico fri og en flad bold ind i fødderne på Dissing der udligner til 1-1”.

Efter udligningen havde Belgien dog flere store chancer og i det 78. minut blev det 2-1 – bare to minutter før slutfløjtet i den 2 x 40 minutter lange kamp.

Lise Dissing ville det dog anderledes, og i 80. minut sendte hun et perfekt oplæg fra Olivia Møller i mål til slutresultatet 2-2.

Dermed blev de to kampe i Belgien en glimrende optakt til EM-kvalifikationen i Kolding i slutningen af september.