Ung målmand inviteret til træning hos Manchester City og Liverpool

0
2445

Greves unge målmand Mira Pastoft brugte sidste uge på at træne med både Manchester City og Liverpool.

Af Solveig Valbjørn

18-årige Mira Pastoft vogter til dagligt målet for Greves 1. Divisions-hold, men i sidste uge måtte holdet undvære Mira til træningerne. Hun brugte nemlig sin uge i England, hvor hun var inviteret til træning hos både Manchester City og Liverpool.

Her trænede hun med Manchester Citys development squad de fleste dage og torsdag var hun også med hos Liverpools development squad.

Derudover spillede hun kamp for Manchester City, hvor hun formåede at holde nullet i 7-0 sejren over Nordirlands U17-landshold. Mira fik 35 minutters spilletid i kampen, og hele oplevelsen er det unge målmandstalent meget glad for:

“Det var en mega fed oplevelse og en ære at få lov til at være med. Det er meget anderledes end herhjemme – både området, faciliteterne osv., det kan slet ikke beskrives. Jeg tror ikke helt det er gået op for mig, hvor stort det er,” fortæller Mira til Greve Fodbold Kvinders facebookside.