7 point i 3 kampe for S|E|S

0
2211
Natascha står med de andre fodboldpiger i SGS essen 2. række 4 fra venstre

S|E|S-Allerøds nye samarbejde er kommet flyvende fra start

På Sportsefterskolen Sjælsølund vil vi udvikle den individuelle spiller mest muligt.
Derfor trænes der målrettet fire gange om ugen. Samtidig bliver der spillet kampe i både Idrætsefterskolernes turnering og i Skoleligaen, men for skolens 22 fodboldpiger er det ikke helt nok og S|E|S er derfor utrolig glade for at kunne samarbejde med Allerød FK og på den måde deltage i DBU U-18 række 1. Her bliver pigerne matchet på et godt niveau.
Natascha Kiowsky er en af de piger, som spillede i netop Allerød FK inden hun startede på SIEIS. Hun siger følgende om starten på efterskolen:
”Jeg har altid været glad for fodbold, og skolen ligger dejlig tæt på hvor jeg bor. Det lignede at der var et godt fællesskab, og når jeg tjekkede hjemmesiden og de sociale medier kunne man se en masse smilende elever. Til infoaften blev jeg overbevist om at skolen havde nogle flinke og dygtige fodboldtrænere og så havde skolen noget fedt tøj”, siger en smilende Natascha Kiowsky.

Linjetur til Bundesligaklubber:

Natascha har nu gået på skolen i 5 uger og siger følgende om opstarten: ”Der er et vildt godt fællesskab på fodboldlinjen, og specielt vores linjetur til SGS Essen og Schalke 04 har været medvirkende til dette.
“Der er generelt en god seriøsitet omkring træningerne, men også at der er plads til smil og god stemning. Der er stor konkurrence på pladserne, så det skaber også et miljø, hvor man skal præstere, og man bliver holdt på dupperne. Der er fokus på den individuelle udvikling, og jeg synes allerede jeg har udviklet mit pasningsspil samt spilforståelse helt enormt.”


Samarbejde med Allerød FK:

Igen i år er S|E|S med i en DBU-række for pigerne. Det kom i stand via nogle fine møder med Allerød FK, som også har været ude at træne på skolens anlæg, samt afholdt en 4-holdsturnering i starten af kalenderåret, og lignende arrangementer er lige nu i støbeskeen.
Natascha spiller til daglig i Allerød og siger følgende om kampene og samarbejdet: ”Selvfølgelig er det rart, at vi får lidt flere kampe, men vi lærer også hurtigt at tage det vi træner med over i kamp, som gør at vi som hold er langt mere sammenspillet, og vi på de individuelle positioner kan arbejde med specifikke områder. For mig personligt, er det naturligvis også fedt at spille sammen med nogle af mine holdkammerater fra Allerød, når de supplerer truppen med spillere til kampene.”

S|E|S-Allerød er startet med 2 sejre og én uafgjort i de første 3 kampe.

Vil man besøge skolen og se pigerne i aktion, så holder vi åbent hus til Efterskolernes Dag d. 24.9 fra 11.00-17.00 og pigerne spiller kamp på kunstgræsbanen 14.30