BSF cheftræner: Vigtig sejr på dårlig dag

0
902
BSF 3F Liga

Opgøret mellem Varde og BSF i 3F Ligaen blev vundet af sidstnævnte med 1-0 på et mål af Amalie Thestrup. En vigtig sejr, lød det fra BSFs cheftræner.

Af BSF

BSFs kamp mod Varde IF i 3F Ligaen lørdag var på forhånd udpeget som en nøglekamp af cheftræner Thomas Maale, og derfor var lettelsen stor for såvel trænerteam som spillertrup, da kampen blev fløjtet af ved resultatet 1-0 til BSF.

Trods at præstationen ikke levede op til de flotte af slagsen mod KoldingQ og Brøndby IF, hvor man tabte knebent, lykkedes det vigtigste nemlig; at få de nødvendige 3 point, der sikrer BSF en afstand til bunden af 3F Ligaen.

”Vi fik 3 point, og det var det absolut vigtigste. Derfor er vi rigtig lettede og glade. Vi ramte slet ikke det niveau, som vi har spillet på i de forrige par kampe. Vi lavede alt for mange pasningsfejl, og manglede skarphed på den sidste tredjedel, både i pasninger, touch på bolden og i vores afslutninger,” udtalte Thomas Maale om kampen.

”Trods det, så skabte vi nok chancer til at afgøre kampen tidligt, men dårlige afslutninger samt en stolpe der igen og igen tog fra for Varde betød, at det blev en lang jagt for os på at score. Vi havde vel bolden minimum 75 procent af tiden, og Varde kom ikke til noget udover i de sidste 10 minutter, hvor det blev unødigt spændende fordi vi ikke fik lukket opgøret.”

Amalie Thestrup blev igen matchvinder for BSF, ligesom i opgøret mod Vejle, da hun satte bolden i nettet efter at den kom retur fra et af flere stolpeskud.

BSF har nu en pause i 3F Ligaen, hvor man de næste to weekender ikke skal i kamp i turneringen. Dette fordi at BSF har tre på U19 landsholdet til EM-kvalifikation, mens der også er tre med U23 landsholdet. Thomas Maale understreger vigtigheden af at gå på pause med en sejr.

”Det er vigtige 3 point, da vi nu har en afstand til bunden, men det er ligeså vigtigt, at vi rammer pausen med en god fornemmelse og en succes i bagagen. Vi vinder på en dag, hvor vi slet ikke rammer niveau, og det har også sin egen klasse at kunne det. Nu skal der arbejdes hårdt i de næste uger inden vi om tre uger møder Fortuna Hjørring,” sagde cheftræneren.

Efter fire kampe har BSF 6 point og er aktuelt nummer fem i 3F Ligaen.