EVN-CUP

0
2949

For 6. år i træk afholder Efterskolen ved Nyborg “EVN-CUP”. En turnering hvor nogle af landets bedste U-15 spillere (årgang 2003) mødes i Nyborg og dyster om EVN – trofæet.

Af Søren Madsen, Efterskolen ved Nyborg.

Igen i år er det lykkedes at samle 100 talentfulde U-15 piger på Efterskolen ved Nyborg. I perioden 15. – 17. september bliver der spillet i alt 12 kampe på kunststofbanen ved efterskolen og ingen tvivl om, at der bliver masser af god fodbold at se på. Roskilde, Team Odense Q, B93, Kerteminde/Munkebo, Dalum og Hillerød har alle meldt deres ankomst og skal fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 13.00 udover selvfølgelig en masse fodbold også få et lille indblik i, hvad det vil sige at gå på efterskole. Alle pigerne bliver indkvarteret på værelser rundt omkring på skolen, og forhåbentligt bliver der også skabt en masse relationer på kryds og tværs af holdene i løbet af weekenden. Lørdag aften er der bl.a. arrangeret en aktivitet, hvor pigerne har mulighed for at snakke om andet end lige fodbold.

Hvert hold spiller 4 kampe i løbet af weekenden, og mon ikke trænerne udnytter muligheden for at prøve lidt nye taktiske ting af. Ligeledes vil der også være tid til at lave lidt sociale aktiviteter mellem kampene og dermed skulle alle hold forhåbentligt både fodboldmæssigt men også socialt komme styrket ud af weekenden på EVN.

Vi glæder os til at byde både spillere, ledere og tilskuere velkommen til en weekend i pigefodboldens tegn.

Program fredag d. 15. september:

Kl. 1715: Kerteminde/Munkebo – Odense Q

Kl. 1815: Dalum – Hillerød

Kl. 1915: Roskilde – B93

Kig forbi til en weekend med en masse pigefodbold på højt niveau. Efterskolen ved Nyborg holder ligeledes åbent hus i forbindelse med “Efterskolernes dag” søndag d. 24. september fra kl. 13.00.

http://www.evn.dk