BSF-profil inden vigtig kamp: Vi skal vinde

0
1229
BSF 3F Liga

Efter nederlag til Fortuna Hjørring i seneste 3F Liga spillerunde, samt pokalexit i onsdags mod Brøndby IF, skal BSF tilbage på sejrskurs, fastslår Pernille Larsen.

Af BSF

BSF står foran en vigtig kamp på søndag, når holdet drager til Odense i den sjette spillerunde af 3F Ligaen. Resultatet af kampen vil nemlig i høj grad afgøre, hvordan BSF skal se frem mod den næste del af sæsonen, fortæller BSFs Pernille Larsen.

”Hvis vi får 3 point, så har vi så god afstand til bunden, at vi kan kigge mere op end ned. Taber vi, så vil vi omvendt være nødsaget til at have fokus på stregen for en stund, og det vil vi selvsagt gerne undgå. Kampen er vigtig for os, og vi kommer med stor motivation,” siger Pernille Larsen.

U19 landsholdsspilleren har sammen med holdkammeraterne både mod Brøndby IF og KoldingQ leveret flotte præstationer i 3F Ligaen, der dog endte med knebne nederlag. Det samme skete i onsdags, atter mod Brøndby IF, i pokalturneringen – og det er noget som skal revancheres på søndag.

”Vi kommer helt klart til Odense for at vinde. Vi har spillet nogle rigtig gode kampe i sæsonen uden det ønskede resultat, og det skal vi gøre op med nu. Vi skal vise hvad vi kan på banen – men vi skal også vise på søndag, at vi kan levere det resultat som nu engang skal til, hvis man vil være med hvor det er sjovt.”

BSF har i sæsonen hidtil – dog med en undtagelse i opgøret mod Fortuna Hjørring – været gode til at lukke af defensivt, mens det har haltet mere med at få sat bolden ind i modstanderens mål. Trods gode offensive takter, er det nemlig kun blevet til fem mål i de første fem kampe af 3F Ligaen.

”Egentlig er det meget simpelt, for det handler om at score på de chancer vi har, og det må vi være ærlige og sige, at det har vi ikke været gode nok til. Vores offensive spil har ikke været dårligt, og vi har i kampene spillet os til rigeligt med muligheder for at score mere, men vi har ikke sparket dem ind. Det skal vi have forbedret, og det skal meget gerne starte mod Odense.”

Trods at Odense Q har haft en svær start på sæsonen med et point i fem kampe, er Pernille Larsen klar over, at det sjællandske mandskab skal op imod et hold med bid i, som kan gøre ondt, hvis ikke man er klar og tager opgaven seriøst.

Truppen og trænerteamet er derfor indstillet på at komme blæsende i den fynske hovedstad.

”Vi skal være skarpe såvel offensivt som defensivt, for Odense er ikke et dårligt hold, og jeg forventer, at de kommer ud for at spille fodbold med os. Det betyder også, at vi skal være forberedte på ikke nødvendigvis at have bolden konstant, men det vil forhåbentlig skabe andre spilsituationer, som vi kan drage fordel af,” afslutter Pernille Larsen.

Kampen spilles i Marienlystcentret på søndag den 1. oktober klokken 13.30.