EVN sejrede i første DM-kval. – kamp

0
1420

Pigerne fra Efterskolen ved Nyborg kom godt fra land i bestræbelserne på at kvalificere sig til DM, da det på hjemmebanen i Nyborg blev til en komfortabel sejr på 5-o over Strib Idrætsefterskole.

Af Søren Madsen

Der blev vist rigtig fin spil, god fight og ikke mindst scoret 5 flotte mål, da EVN og Strib Idrætsefterskole tørnede sammen i første kamp i DM – kvalifikationen på Fyn. Kampen startede i et højt tempo og begge hold virkede opsatte på at tage de 3 point.

Det var dog EVN, som kom bedst fra start, da Cecilie Lillesø scorede til 1-0. Efter ca. en halv times spil tog EVN´s Laura Pauli chancen langt udefra og med et flot spark øgede hun føringen til 2-0. Få min. efter tog Ida Johansson en flot tur igennem feltet og Strib – forsvaret måtte tage ureglementeret midler i brug for at stoppe hende. Straffesparket tog Ida selv, og hun kanonerede bolden op i hjørnet til halvlegsføring på 3-0.

EVN – pigerne lukkede kampen med to ydeligere scoringer af Sara Mehlum og Laura Pauli i starten af 2. halvleg og dermed kunne der sættes 3 fortjente point på kontoen.

En flot åbningskamp hvor begge hold viste lovende takter og ikke mindst fint offensivt spil. Spændende bliver det at følge EVN-pigerne i bestræbelserne på at kvalificere sig til DM. I skoleåret 16/17 blev det til en flot 3.plads, da pigerne fra Nyborg var til DM i Vivild.

EVN – Strib Idrætsefterskole 5-0 (3-0)

15. min. 1-0 Cecilie Lillesø

32. min. 2-0 Laura Pauli

38. min. 3-0 Ida Johansson

47. min. 4-0 Sara Mehlum

60. min. 5-0 Laura Pauli

Efterskolen ved Nyborg havde i weekenden åbent hus i forbindelse med “Efterskolernes dag”. Til skoleåret 2018/2019 er der allerede optaget 23 fodboldpiger, og der er stadig ledige pladser. Næste åbent-hus arrangement er søndag d. 12. nov. kl. 13.00.