Fodbold gav Kashaana en god start i Danmark

0
3122

Kashaana Lalli kommer fra Vancouver i Canada og flyttede til København i juni 2017 for at læse erhvervsøkonomi og innovation på CBS. Inden hun startede på skolen begyndte hun til fodbold på CBS Sport og det gav hende et fællesskab allerede inden studiestart. Læs interviewet med Kashaani her:

Af Andrea Signe Trolle

Det er ikke altid nemt at flytte til et andet land med en anderledes kultur og et nyt sprog for at studere – men der kan fodbold være løsningen. Det var det for canadiske Kashaani Lalli, der i sommer flyttede fra de vante omgivelser i Vancouver for at læse erhvervsøkonomi og innovation. Men allerede inden hun startede på CBS, så kontaktede hun CBS Sport for at komme til prøvetræning på deres kvindefodbold – og det gav hende et netværk allerede inden studiestart:

”Jeg startede på CBS Sport få uger efter jeg var flyttet til København. Jeg tænkte, at det var en god mulighed for at få nogle venner i byen inden studiestart, samtidig med jeg kunne fastholde min passion for fodbold, når jeg flyttede til Danmark. Jeg kontaktede derfor træneren, som kom med et hurtigt svar og inviterede mig til prøvetræning og derefter startede jeg på holdet”, fortæller Kashaani.

Kashaani har også spillet fodbold i sin hjemby Vancouver. Der har hun også tidligere har spillet på højt niveau, da hun var yngre, men da hun begyndte at studere og arbejde, så blev fodbolden en hobby ved siden af studiet. Men fodboldtræningen har altid givet Kashaani et frisk pust i hverdagen, og det bliver det også her i Danmark, hvor studiet på CBS fylder meget:

”Vi træner to gange om ugen og for det meste har vi en kamp i weekenden. Træningen starter først klokken 20.30, så det er en god måde at få et frisk pust fra en lang dag på studiet og også en god måde at fastholde min træning.”, siger Kashaani.

Fodbold hjalp til en god start

Kashaani er glad for, at hun kontaktede CBS Sport allerede inden studiestart, så hun fik muligheden for at møde nye mennesker med samme interesse som hende – og hun sætter stor pris på, at hendes holdkammerater hjalp hende med en god start fra begyndelsen af:

”Alle spillerne har givet mig en rigtig god velkomst og fået mig til at føle mig som en dansker. Der er et rigtig godt fællesskab, så det er en fornøjelse at træne med så søde piger. Jeg er spændt på resten af sæsonen og jeg tror, at vore hold har mulighed for at klare sig rigtig godt. Jeg håber derfor at vi kan fortsætte de gode takter og vinde de kommende kampe.”, afslutter Kashaani.