Fortuna Hjørring i front efter sejr i topopgør

0
964

Det blev til en sejr på hele 3-1 til hjemmeholdet, da Fortuna Hjørring tog imod Brøndby søndag eftermiddag i Danmarks bedste kvinderække. Med sejren rykker Fortuna Hjørring op på førstepladsen i 3F-ligaen med 15 point, men er samtidig også det eneste hold, som har spillet fem kampe.

Af Andrea Signe Trolle

Weekendens runde i 3F-ligaen bød på et af sæsonens helt store topkampe, hvor Fortuna Hjørring og Brøndby IF skulle i kamp. Det blev også et spændende og målrigt opgør, men ved slutfløjtet var det hjemmeholdet Fortuna Hjørring, som kunne hæve armene over hovedet og glæde sig over en sejr på 3-1.

Tilskuerne skulle til gengæld vente helt til midten af 2. halvleg før første bold blev sparket i kassen. Men det sørgede Fortuna Hjørrings Nevena Damjanovic for at ændre, da hun bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 70 minutter spil på et frisparksmål. Det var igen Nevena, som var på pletten syv minutter senere, hvor hun sendte Fortuna Hjørring i front 2-0 på straffespark og kun to minutter senere kunne Signe Bruun afgøre kampen med sit mål til 3-0. FODBOLD FOR PIGER har snakket med den dobbelte målscorer Nevena Damjanovic, som også var meget tilfreds med dagens kamp:

”Jeg synes, at vi fortjente sejren i dag. Vi spillede efter de aftaler, som vi havde indgået i omklædningsrummet, vi kæmpede hårdt og det resulterede i en sejr. Det var en skøn følelse at score to mål i dag, men jeg er mere tilfreds med holdets præstation og det blev derfor også fejret med sang i omklædningsrummet.”, fortæller Nevena.

Fortuna går efter guldet

I overtiden fik Stina Larsen pyntet på resultatet med et mål til 3-1, men det var ikke nok til at ændre, at det blev Fortuna Hjørring som kunne køre hjem med tre point i tasken. Fortuna Hjørring har dermed opnået det maksimale antal point efter de første fem kampe – og det er også guldet de går efter i Hjørring.

”Vi skal blive nummer 1 i år, så derfor skal vi fortsætte med at forbedre os i alle de kampe vi spiller. Derudover skal vi også have nogle flere Champions League sejre i sæsonen.2, afslutter Nevena Damjanovic.

Efter søndagens opgør ligger Fortuna Hjørring i front med 15 point, men er også det eneste hold, som har spillet fem kampe. I holdets næste kamp skal Fortuna Hjørring en tur til Sjælland og møde BSF. Kampen spilles lørdag den 23. september klokken 13.