Juliane Højmose udtaget til U17 EM-kvalifikationskampe

0
1325

Forsvarsspiller Juliane Højmose fra Lyseng er blevet udtaget til U17 EM-kvalifikationen efter Julie Madsen fra AaB har meldt fra på grund af en skade. Juliane er til gengæld klar til at kæmpe benhårdt for at sende Danmark til EM. Læs interviewet med Juliane her:

Af Andrea Signe Trolle

Juliane Højmose fra Lyseng fik i starten af ugen en af de sjovere beskeder. Hun er nemlig blevet efterudtaget til U17 EM-kvalifikationen efter Julie Madsen fra AaB har meldt fra på grund af en skade. Samlingen starter allerede på torsdag den 21. september, hvor den står på et par træningspas, inden det går løs i første kamp mod Wales søndag den 24. september. Om udtagelsen fortæller Juliane:

”Jeg havde jo sat mig selv op til, at jeg ikke skulle med, så da landstræneren ringede blev jeg meget overvældet og overrasket. Det tog lige en time at døje nyheden, men derefter blev jeg enormt glad og nu er jeg meget spændt.”, siger Juliane.

Juliane håber på, at hun kan være med til at sende U17-landsholdet ender med at kvalificere sig til EM. Hun påpeger også, at det er en klar fordel, at spillerne allerede mødes torsdag, så de kan blive helt klar inden kampene:

”Jeg forventer af samlingen, at vi udnytter, vi har så meget tid sammen, så vi kan træne og finpudse taktikken. Så håber jeg, at vi vinder alle tre kampe og går videre til næste EM runde. Jeg vil personligt bidrage med en masse kommunikation både på- og udenfor banen for at give holdet ekstra gejst.”, afslutter Juliane.