Sanne Troelsgaard sikrer dansk sejr med hattrick

0
1403
[DK=20140508: Dansk jubel efter mål af Johanna Rasmussen til 1-0] [UK=20140508: Danish celebration]

Sanne Troelsgaard sikrede Danmark en vigtig sejr på hele 1-6 over Ungarn i opgøret, som blev spillet tirsdag aften. Det sender Danmark endnu tættere på VM næste sommer.

Af Andrea Signe Trolle

Tirsdag aften blev det til en sejr på hele 1-6 til Danmark over Ungarn i VM-kvalifikationskampen. Nadia Nadim sendte Danmark i front i første halvleg på straffe efter 28 minutters spil, men Ungarn fik udlignet – også på et straffespark. Men Sanne Troelsgaard sørgede for, at Danmark kunne gå til pause med en føring på 1-2 i 44’ minut efter et imponerende langskudsmål.

I anden halvleg sad Danmark på kampen, hvor det først var Pernille Harder, som sendte Danmark i front med 1-3. Den føring fik Sanne Troelsgaard først forøget til 1-4 i det 67’ minut og syv minutter senere til 1-5 og kunne derved notere et hattrick i kampen. Til sidst i kampen var det Nicoline Sørensen, som fik sat sit præg på måltavlen, da hun scorede til 1-6 i 88’ minut.

Alle danske fodboldfans kan derfor glæde sig over, at det blev til en midlertidig aftale mellem DBU og Spillerforeningen, for med sejren er Danmark endnu tættere på VM.