Team Odense Q U15 vandt EVN Cup

0
1805

Årets EVN Cup blev afholdt i sidste weekenden. I U15-rækken kunne Team Odense Q tage hjem med en førsteplads efter holdet havde vundet alle dets fire kampe i turneringen.

Af Andrea Signe Trolle

Efterskolen Ved Nyborg afholdte i weekenden EVN Cup 2017, hvor en masse dygtige spillere fra alle dele af landet var samlet til en weekend fuld af fodbold og gode kampe. I U15-rækken var det til gengæld Team Odense Q, som trak det længste strå og kunne tage pokalen over hovedet efter sidste kamp.

Fredag aften var der lokalt fynsk opgør, hvor Team Odense Q mødte KMB (Kerteminde/Munkbo) og det blev til en 1-2 sejr til Team Odense Q. Lørdag gik det ud over Hillerød, da Team Odense Q slog sjællænderne 0-3 og senere kvalificerede holdet sig direkte til finalen med en sejr over Roskilde på 5-2.

Finalen i U15-rækken blev spillet søndag eftermiddag og stod mellem B93 og Team Odense Q. Det blev til en 2-4 sejr til Team Odense Q, der derefter kunne hæve armene og modtage pokalen for at vinde årets EVN Cup.