Line Munk tror på point i VSK Aarhus kamp

0
992

3F Ligaen sparkes i gang igen efter landsholdspausen, når Odense Q tørner sammen med VSK Aarhus på sidstnævntes hjemmebane torsdag aften. Odense Q’s erfarne forsvarsspiller Line Munk tror på, at holdet kan få et resultat med hjem fra aftenens kamp.

Af Solveig Valbjørn

Landsholdet har i det seneste stykke tid været samlet på grund af VM-kvalifikationen, og det har betydet pause i 3F Ligaen. Torsdag aften tager Odense Q og VSK Aarhus dog hul på sæsonen igen og der håber Line Munk fra Odense Q, at de kan hive point med hjem:

“Jeg forventer en meget lige kamp, der måske kan minde lidt om vores kamp mod Kolding, hvor spillet bølgede meget frem og tilbage. Vi har fået justeret nogle ting, så jeg forventer også, at vi står stærkere end mod Kolding. Vi har glædet os rigtig meget til at komme i gang igen, og den spilleglæde skal vi ud at vise. Vi står stærkere som hold efter pausen her, og jeg tror på, vi kan lave et resultat i Århus,” fortæller Line Munk.

Modsat Odense Q, som kun har et point efter fire kampe, så har Århusianerne fået en god start på sæsonen med syv point efter fire kampe. Line Munk påpeger da også, at der er nogle ting de skal være særligt opmærksomme på i aftenens kamp, hvis det skal lykkedes holdet at et resultat med hjem til Odense:

“Vi skal være opmærksomme på, at de har nogle hurtige folk oppe foran, men generelt er VSK Aarhus bare et stærkt hold. De spiller rigtig godt sammen, og det er i mine øjne den væsentligste grund til, at de er et af Danmarks bedste hold.”

Landsholdspausen er brugt på forberedelse

Odense Q har brugt den lange kamppause til arbejde hårdt frem imod de kommende kampe, og det mener Line Munk vil gavne holdet:

“Vi har brugt pausen på at arbejde med det taktiske og de relationelle færdigheder på holdet. Vi har skærpet vores forståelse for, hvordan vi skal agere på vores positioner. Vi skal alle være med på, hvad vi gør i forskellige spilsituationer og det har vi manglet. Men vi er også et ungt hold med mange nye i startopstillingen, og det er ikke noget, man bare lige spiller sammen på et par kampe,” fortæller Line Munk og tilføjer:

“Den enkelte spiller skal føle sig tryg i sine aktioner inde på banen, og det har vores arbejde i pausen har hjulpet på. Det gælder også for de spillere, som endnu ikke har spillet så meget og det er vigtigt, at trygheden når hele vejen rundt. Det gør os mere sikre i de ting, vi laver inde banen, både individuelt og som hold.”

Kampen mellem Odense Q og VSK Aarhus spilles på kunstgræsbanen- Vejlby/Risskov Centret klokken 19 torsdag aften.