Mathilde sikrede Kolding point mod Brøndby

0
1621

Lørdag eftermiddag mødtes KoldingQ og Brøndby i 3F-ligaen på Brøndbys baner. Kampen blev et intenst opgør, men endte med, at de to hold delte point efter slutresultatet 2-2. Mathilde Kruse Madsen stod for KoldingQ’s to mål og hun har taget en snak med FODBOLD FOR PIGER. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag klokken 13 blev 3F Liaens opgør mellem Brøndby IF og KoldingQ fløjtet i gang. Med to hold i top 4 var der lagt op til et interessant opgør, der kunne gå begge veje. Men i stedet endte de to hold med at dele point – for da slutfløjtet lød, stod der 2-2 på pointtavlen.

Det var gæsterne fra KoldingQ, der kom bedst fra start på et mål af Mathilde Kruse Madsen efter kun 3 minutter spillet. Men 23 minutter senere fik Brøndbys Maria Hovmark udlignet, så de to hold kunne gå til pause 1-1. I anden halvleg var det igen Mathilde Kruse Madsen der scorede for KoldingQ til 1-2, men Julie Tavlo fra Brøndby fik sikret hvert hold et point tre minutter før overtiden. Trods det kun blev til et point, så var den dobbelte målscorer fra KoldingQ godt tilfreds med kampens forløb:

”Inden kampen var vores forventninger, at det ville blive en hård kamp, hvor der skulle løbes meget og investeres i nærkampene. Men vi forventede også, at vi kunne drille Brøndby i deres spil og det må man vel sige vi formåede. Jeg synes, at mange ting lykkedes. Vores pres lykkedes og vi fik lagt et godt pres på Brøndby fra starten af kampen. Vi gik ind i nærkampene og turde spille vores spil,” fortæller Mathilde Kruse Madsen.

To mål mod Brøndby var fantastisk

Mathilde Kruse Madsen kan uden tvivl tage sin del af æren for det ene point, som KoldingQ kunne tage med hjem i bussen. Efter to mål mod Brøndby var det også en glad midtbanespiller, som snakkede med FODBOLD FOR PIGER:  

”Jeg synes personligt, at jeg kom godt ind i kampen og fik lagt et godt pres og turde holde fast i bolden. Men jeg kan ikke lade være at nævne, at det kun lykkes for mig i dag, fordi vi bakkede hinanden op som hold. Det føltes også lidt vildt at score to mål og jeg tror ikke helt, at jeg forstod det. Men det var uden tvivl en fantastisk følelse,” fortæller Mathilde Kruse Madsen.

Efter lørdagens opgør ligger Brøndby på en fortsat andenplads, mens KoldingQ ligger på en fjerdeplads i 3F-ligaen.