Seks mål i fire kampe – Sofie Bredgaard fører topscorerlisten

0
2308

Efter B93 har spillet sine første fire kampe i U18 DM-ligaen har Sofie Bredgaard lagt sig i spidsen af topscorerlisten med seks mål efter fire kampe. Pladsen deler hun med Maria Aggerholm Olsen fra KoldingQ, der også har scoret seks mål. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Sofie, som spiller sin første sæson i U18 DM.

Af Andrea Signe Trolle

B93 har fået en god start på U18 DM-ligaen. De er et ungt hold med flere nye spillere, som spiller deres første sæson i U18 DM-ligaen. Blandt dem er Sofie Bredgaard, som også er en del af det danske U16-landshold og hun har fået en ekstra god start på sæsonen. Efter fire kampe spillet ligger hun på førstepladsen på topscorerlisten delt med Maria Aggerholm Olsen fra KoldingQ – og det er det unge talent stolt af:

”Det er min første sæson i U18 DM ligaen, så det er selvfølgelig utrolig fedt at føre topscorerlisten. Jeg vil gerne være en spiller, som kan være kampafgørende for mit hold og det lykkedes i sidste kamp mod Varde, hvor jeg fik scoret tre mål og lavet en assist. Det er også mine overordnede personlige mål for sæsonen, at jeg skal være dominerende og en vigtig spiller for holdet.”, siger Sofie Bredgaard til FODBOLD FOR PIGER.

Sofie Bredgaard kommer fra BSF, men skiftede til B93 U18 i sommerpausen. Ifølge Sofie, så vil B93 gerne spille med i den bedste del af rækken på trods af B93-holdet er ungt hold med mange nye spillere. Sofie tror til gengæld på, at hvis holdet får gang i deres spil, så vil det blive til gode resultater i løbet af sæsonen:

”Specielt efteråret er en læringsproces, hvor vi vurderer os selv på vores spillemæssige udtryk i kampene, derfor er det vigtigste for os at forbedre os fra kamp til kamp. Hvis vi er dygtige nok og får gang i vores spillestil, så vil vi også få nogle gode resultater undervejs. Vi er et ungt hold, som gerne vil spille anderles end de fleste, så alle ting tager lidt tid. Men vi håber at kunne slutte i den bedre halvdel af ligaen.”, fortæller Sofie.

Sofie Bredgaard til en talentsamling tilbage i 2014 

9. klasse og elitefodbold

Når Sofie ikke spiller fodbold, så går hun i 9.klasse og derfor bruger hun også en stor af hendes fritid på lektier. Men der er ingen tvivl om, at det er fodbolden som er hendes store passion:

”Når jeg ikke spiller fodbold, så går jeg i 9.klasse på Frederiksborg Byskole. Der er derfor mange lektier, som også fylder en del af min hverdag. Det betyder til gengæld, at struktur i min hverdag er vigtigt, så jeg kan yde optimalt både i skolen og på banen.”, siger Sofie og tilføjer:

”Mine langsigtede ambitioner med fodbolden er blandt andet, at jeg selvfølgelig gerne vil være med på alle ungdomslandsholdene og til sidst ende på A-landsholdet.”