60 piger fra otte klubber til pigecamp i BSF

0
1587

Piger fra hele otte klubber var i efterårsferien samlet i tre dage til BSF Pigefodbold Camp. Topdanmark Hallens indendørs kunstgræsbane i Ballerup Idrætsby lagde baner til campen, hvor mere end 60 tilmeldte piger trænede, lærte nye skills og fik skabt relationer på tværs af de otte klubber, hhv. Hekla, Måløv, Herlev, LSF, Brøndby IF, Sengeløse, Husum og BSF.

Campen var inddelt i fem grupper ( U14 – U13 – 11 – U10 og U9/8). Hele 14 trænere gennemførte de individuelle træningspas, hvor deltagerne kom igennem 26 forskellige temaer og samlet træningstid på 13.5 time.

Campen havde også besøg af flere ungdomslandsholdsspillere, bl.a. Amalie Littau og Josefine Hasbo fra BSF U18DM og det danske U17-pigelandshold. De fortalte om, hvordan de er nået så langt som de er.

De 62 spillere fik også besøg af Amalie Thestrup fra BSF 3F-Liga holdet. Der blev lyttet intenst til historierne om danske mesterskaber, deltagelse i Champions Leauge og kampe på de forskellige danske ungdomslandshold og U23-kvindelandsholdet.

Træning i Topdanmark Hallen.
Amalie Thestrup fortæller om sin fodboldkarriere.