Dana Cup Academy nomineret til Danskernes Idrætspris

0
1738

Hos Dana Cup Academy er vi voldsomt stolte over at være blandt de 3 nominerede i region Nordjylland til Danskernes Idrætspris 2017.

Danskernes Idrætspris er en pris, der går til et initiativ eller projekt, der i høj grad gavner den lokale foreningsidræt. Der har indtil slutningen af september været åben nominering af forskellige initiativer, og nu har et dommerpanel udvalgt de 3 bedste i hver region.
Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved SPORT 2017. Ud over æren modtager det vindende projekt også 100.000 kr., der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.

Dana Cup Academy har været en millionsatsning i samarbejdet mellem Fortuna Hjørring og Dana Cup. Hos os er pigerne i fokus, og vi vil give dem de samme muligheder for at udleve deres fodboldmæssige drømme, som drenge i mange år har haft.

Akademiet blev færdigbygget i april 2017, indviet i juni, og tilbage i august flyttede de første 9 elever ind på akademiet – en blanding af lokale piger og nogle længere væk fra samt en enkelt norsk pige. De sidste knap 3 måneder har de levet et liv med fodbolden i fokus; morgentræning, individuel træning og holdtræning er blevet en fast del af deres hverdag på akademiet, hvor de både bor og spiser.


Pigerne var blevet bedt om at tage en selfie – det var nemmere sagt end gjort.

Hvis du ønsker at sætte en stemme, kan det gøres på Danskernes Idrætspris’ hjemmeside: http://www.danskernesidrætspris.dk/stem/region/P4+Nordjylland