Amalie Thestrup efter comeback-sejr: Det var fantastisk

0
879

BSFs 3F Liga-kvinder var bagud 0-2, men vandt 3-2 hjemme over VSK Aarhus, der ellers bejler til en topplacering. FODBOLD FOR PIGER har talt med BSF’s offensive profil Amalie Thestrup.

Af Solveig Valbjørn

BSF leverede et fremragende comeback, da 0-2 blev vendt til 3-2 i de sidste 34 minutter i lørdagens hjemmekamp mod VSK Aarhus.

BSF-spillerne kom ganske vist dårligt fra start, da Signe Andersen kunne sende VSK Aarhus i front efter kun syv minutter, hvorefter Sif Rykær udbyggede føringen til 0-2 kort inde i anden halvleg.

Men hjemmeholdet ville det anderledes og med 34 minutter tilbage vendte de kampen fuldstændigt. Amalie Thestrup reducerede, Simone Rydahl udlignede og slutteligt kunne indskiftede Tanya Arngrimsen sende BSF på sejrskurs ved et flot langskud. Om sejren fortæller Amalie Thestrup:

“Det føles selvfølgelig fantastisk at få vendt sådan en kamp. Vi gjorde det svært for os selv, ved at komme bagud så tidligt, men jeg synes vi var spilstyrende i 2. Halvleg og skabte flere chancer, så vi havde troen på at målene nok skulle komme. Det gjorde de heldigvis, og så er det jo bare ekstra fedt at vinde,” fortæller hun, og tilføjer:

“Det der lykkes for os i dag var, at vi blev ved med at spille bolden rundt, som vi havde aftalt. Vi lod os ikke stresse af at komme bagud og holdte os til vores game-plan. Dermed blev vi også ved med at have tro på og tillid til at vi kunne vende kampen, hvilket var altafgørende for at det kunne lade sig gøre.”

“Vi er ikke tilfredse endnu”

Amalie Thestrup skiftede til BSF kort inden den nuværende sæson, og hun har allerede vist sig at være en god investering for holdet. I dag scorede hun nemlig sit femte mål på kun syv kampe, og ligger dermed i top fem på topscorerlisten i 3F Ligaen:

“Det var selvfølgelig dejligt at score men det er 100 procent holdets fortjeneste. Pigerne arbejdede stenhårdt alle sammen og gav mig de optimale betingelser for at kunne sætte sidste fod på bolden. Dét var fedt.”

BSF ligger med dagens sejr nummer fire i tabellen, og har lige så mange point som KoldingQ på tredjepladsen, der dog har en bedre målscore. Amalie Thestrup fortæller om holdets ambitioner:

“Vores ambitioner fra start har været at komme i slutspillet – dvs top 6. Nu har vi haft en rigtig fin første “runde” og kan derfor også godt tillade os at kigge opad i stedet for nedad. Nu møder vi alle holdene igen, og går selvfølgelig efter at levere et mindst lige så godt resultat, som i første omgang og så må vi se hvordan det ser ud, når vi når vinterpausen. Vi er i hvert fald ikke tilfredse endnu.”