Lotte Troelsgaard efter fem mål: Befriende at score

0
3297

Varde måtte se sig besejret med hele 0-7 i lørdagens opgør mellem Varde og KoldingQ, hvor KoldingQ’s angriber Lotte Troelsgaard gjorde det svært for udeholdet. Med hele fem mål i kampen kan Lotte Troelsgaard tage en stor del af æren for sejren og hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER. Læs med her:    

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag eftermiddag tog KoldingQ imod Varde på hjemmebane og det blev til en grim oplevelse for Varde, der måtte tage hjem med et nederlag på 0-7. Kampens helt store profil blev Lotte Trolsgaard, som stod bag hele fem af hjemmeholdets mål. Det var også en glad spiller, der gik fra banen efter sidste fløjt:  

”Det lykkedes for os at blive ved med at tro på, at vi nok skulle score mål. Vi spillede bolden rundt og fik skabt de nødvendige chancer og så fik vi spillet Varde trætte. Jeg har siddet på bænken det sidste stykke tid, så jeg havde brændt lidt indeni for at få lov til at spille. Jeg har manglet lidt at score mål, men det fik jeg bevidst lørdag, hvor det lykkedes for mig at score på mine chancer. Det var en befriende oplevelse og jeg gik fra banen med et stort smil og var meget glad for at have haft en hovedrolle i kampen.”, fortæller Lotte Troelsgaard til FODBOLD FOR PIGER.  

Med lørdagens sejr ligger KoldingQ fortsat på tredjepladsen med en bedre målscore end BSF på fjerdepladsen. Det sender holdet på kurs mod dets overordnede mål, som er, at KoldingQ skal nå hele vejen til slutspillet:

”Mit personlige mål er blandt andet at være en vigtig spiller for Kolding Q, men et mål for mig er også at score en masse mål. Jeg håber derfor på en topscorer placering når sæsonen er ovre. Holdets overordnede mål med sæsonen er at spille med i toppen, så vi har et godt udgangspunkt til forårets slutspilskampe.”, afslutter Lotte Troelsgaard.

KoldingQs næste kamp spilles lørdag den 14. Oktober, hvor holdet skal en tur til Fyn for at møde Odense Q.