FC Thy Piger – Skyum blev tromlet af Team OdenseQ

0
1286

Det blev til endnu en storsejr til Team OdenseQ i U18 DM-rækken. Lørdag slog holdet FC Thy Piger – Skyum med hele 1-8 og dermed øger U18 DM-rækkens førerhold afstanden ned til nummer 2.  

Af Andrea Signe Trolle

Team OdenseQ har siden U18 DM-rækkens sæsonstart vist meget stærke takter og har ligget på førstepladsen gennem langt den største del af sæsonen. Det skulle heller ikke ændres i lørdagens kamp, hvor de stærke fynboer var taget en tur til Nordjylland for at møde FC Thy Piger – Skyum.

Det så ellers positivt ud for hjemmeholdet i den første del af kampen og ved pausefløjt var gæsterne kun kommet foran 0-1 på mål af Rebekka Frost Frederiksen i det 35’ minut. Men i anden halvleg fik Team OdenseQ for alvor gang i målene og tredive minutter inde i anden halvleg stod det pludselig 0-6 på to mål mere af Rebekka Frost Frederiksen, to mål af Nicoline Kiilsholm Bæksted og et mål Anna Frida Grødem.

Det fik hjemmeholdets Cecilie Lønborg pyntet på, da hun i 83’ minut fik reduceret til 1-6, men inden slutfløjt kom Anna Frida Grødem igen på måltavlen med to mål mere. Hun kunne derfor gå fra banen og fejre et hattrick sammen Rebekka Frost Frederiksen, som også havde lavet et hattrick for udeholdet i kampen.

Kampens slutresultat blev derfor 1-8 til det stærke Team OdenseQ hold og med sejren ligger de i front i rækken med 25 point, mens FC Thy Piger – Skyum ligger på tiende pladsen med 6 point. I lørdagens anden U18 DM kamp blev det til en 1-3 sejr til IF Lyseng over bundholdet Varde.