Fortuna øger afstanden til nummer 2 efter sejr

0
759

Efter weekendens runde af 3F-ligaen har Fortuna Hjørring øget sin føring i rækken, så der er hele otte point ned til Brøndby på andenpladsen, der til gengæld har spillet en kamp mindre. Det er sket efter Fortuna Hjørring slog VSK Aarhus 0-4 søndag eftermiddag.

Af Andrea Signe Trolle

Fortuna Hjørring har fået den bedst tænkelige start på denne sæson af 3F ligaen. Efter syv kampe spillet, har holdet optimalt point – nemlig hele 21 point og en målscore på 27-4. Det blev også til en sejr søndag eftermiddag, hvor spillerne fra Hjørring var en tur i Århus for at spille mod VSK Aarhus.

Der skulle gå 40 minutter før det første mål kom på pointtavlen. Det var Fortuna Hjørrings unge midtbanespiller Caroline Møller Hansen, der sendte gæsterne i front med 0-1. I anden halvleg blev det lidt nemmere for gæsterne, da forsvarsspiller fra VSK Aarhus Sofie Obel fik rødt kort efter 74 minutter spillet. Det udnyttede Nevena Damjanovic, som sendte to mål i VSK Aarhus målet – først på straffespark i 75’ minut og fem minutter senere scorede hun igen til 0-3. I sidste minut fik Karen Holmgaard scoret til 0-4.

Efter søndagens opgør ligger Fortuna Hjørring i front med 21 point, hvilket er otte point foran Brøndby IF på andenpladsen. Fortuna Hjørring er til gengæld eneste hold i rækken, som har spillet syv kampe.