Kneben sejr til Fortuna Hjørring mod KoldingQ

0
906

KoldingQ og Fortuna Hjørring mødtes fredag kl. 19 og det blev til et tæt opgør mellem de to tophold. Men ved slutfløjtet var det til gengæld Fortuna Hjørring, som kunne trække hænderne over hovedet og glæde sig over en sejr på 1-2. Læs om kampen her.  

Af Andrea Signe Trolle

Fredag aften mødtes to af 3F-ligaens tophold til kamp på Mosevej Kunstgræsbane i Kolding. Opgøret stod mellem 3F-ligaens suveræne førerhold Fortuna Hjørring og aftenens hjemmehold, KoldingQ.

Kampen endte med en 1-2 sejr til gæsterne fra Fortuna Hjørring på trods af hjemmeholdet KoldingQ førte ved pausen. I 45’ minut havde Signe Boysen nemlig sendt KoldingQ i front med 1-0, men det kunne Signe Kallesøe Bruun fra Fortuna Hjørring ikke acceptere. I 74’ minut udlignede det unge talent til 1-1 – og det er langt fra første gang i ugens løb, at Signe Kallesøe Bruun har fundet målnæsen frem. Tidligere på ugen havde hun nemlig debut på A-landsholdet, hvor hun også scorede målet til 4-0 mod Kroatien-

Der var derfor spænding på i den sidste tredjedel af kampen, men her var det alligevel det stærke tophold Fortuna Hjørring, som trak det længste strå. I 83’ minut kunne Karen Holmgaard nemlig afgøre kampen med sit mål til 1-2, som også blev kampens resultat.

Efter dagens sejr ligger Fortuna på førstepladsen med 30 point efter ti spillede kampe. KoldingQ ligger på tredjepladsen med 15 point efter otte spillede kampe.