Det nye kuld fodboldpiger på Lægården vinder og udvikler sig i et forrygende fællesskab.

0
1854

 

 

Idrætsefterskolen Lægården fortsætter tendensen fra sidste skoleår.

4 kampe, 3 sejre, 1 uafgjort og en målscore på 10-1

 

Målsætningen er klar, sidste års gode oplevelse ved DM skal gentages. Derfor var de nye piger på Lægården topmotiverede til de første kampe i de indledende gruppekampe til ”Vestjyske Mesterskaber”.

Det første stævne bød på to kampe imod ISI og Dejbjerglund. Kampene blev spillet på det ikoniske og idylliske ”Lægård Park” i godt vejr. Det sejrsvante hjemmepublikum var mødt talstærkt op og de blev bestemt ikke skuffet. Pigerne leverede to fantastiske kampe og især det uafgjorte resultat imod ISI bevidner om en enorm arbejdsmoral og holdånd hos IL-pigerne.

Kampen mod Dejbjerglund krævede 3 point i udbytte og pigerne indfriede forventningerne. Laura Schytte scorede kampens enlige mål og i den modsatte ende spillede forsvaret endnu en fejlfri kamp. Der var momentvis sekvenser, hvor holdet viste prøver på de mange individuelle kvaliteter som det besidder. Der var mange som kunne nævnes, men især Anna Mølgård og Laura Skyum gjorde sig positivt bemærket med præstationer fra absolut øverste hylde.

Den fine begyndelse på turneringen skulle følges op ved stævne nr. 2. Modstanderne var Frøstruphave og Nr. Nissum. Kampene blev denne dag afviklet under helt andre forhold. Tunge og mudrede baner, regn og en strid vestenvinden indbød ikke til sprudlende fodbold. MEN pigerne viste formatet og gav begge hold en fodboldlektion på henholdsvis 4-0 og 5-1. Der var mange forskellige målscorere og generelt er det tydeligt at pigerne udvikler sig fra uge til uge både individuelt, men især som hold. De mange træningspas giver udbytte og det bliver spændene at se, hvor langt pigerne kan nå i dette skoleår. Humøret er højt, indstillingen ligeså og mulighederne er uanede.

Vi ligger pt. på en delt 1.plads i puljen og vi er kun lige begyndt.

Og så skal det da også lige nævnes, at Lægårdens 2. hold også har fundet melodien, og med 2 flotte sejre ved det seneste stævne har de vist, at der er rigtig mange dygtige fodboldpiger på Lægården

I næste måned vil vi bringe interviews med et par af de piger, som har valgt at bruge et år på Idrætsefterskolen Lægården.

Har du lyst til at læse mere om Lægårdens fodboldlinje kan du klikke her