VSK Aarhus tilbage på sejrskurs

0
1736

Efter to nederlag i streg mod henholdsvis Fortuna Hjørring og BSF, så fik VSK Aarhus igen point på tavlen, da holdet slog Vejle 4-0 søndag eftermiddag. Sif Rykær scorede første mål for VSK Aarhus og hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

VSK Aarhus kan notere 3 point på kontoen efter en 4-0 sejr over Vejle i en kamp, som blev spillet på VSK Aarhus baner klokken 13 søndag eftermiddag. Hjemmeholdet kom også bedst fra start og efter 25 minutter spil kunne Sif Rykær fra VSK Aarhus sende hjemmeholdet i front:

”Vejles forsvar blokerede bolden, så den røg ud i fødderne på mig. Jeg tog et træk og sparkede på mål og så gik den heldigvis ind. Det var skønt at score og jeg er glad for at jeg endelig fik ramt målet.”, fortæller målscorer Sif Rykær om sit mål.

Anden halvleg blev også til VSK Aarhus fordel. Cirka et kvarter inde i anden halvleg bragte Signe Andersen hjemmeholdet foran 2-0. Den føring fik Kathrine Spanner øget til 3-0 ti minutter senere inden Signe Andersen fik lukket kampen fuldstændig med sit mål til 4-0 lige inden overtiden. Det var vigtige point for VSK Aarhus, som efter to nederlag i streg, kunne tage på efterårsferie med en sejr:

”I sidste kamp faldt vi meget ned i tempo, da vi kom foran og gav derfor BSF lov til at spille. Men i dag fik vi vores pres til at fungere og erobrede mange bolde langt fremme på banen. Vi fik også holdt koncentrationen gennem hele kampen, så vi ikke fik lukket Vejle ind i kampen og det gav os en sejr”, siger Sif Rykær.

VSK Aarhus på jagt efter tredjepladsen

De 3 point til VSK Aarhus gør, at holdet kun er to point efter KoldingQ på tredjepladsen – og det er netop tredjepladsen, som århusianerne jagter, ifølge Sif Rykær:

”Vi vil rigtig gerne have den 3. plads igen og også gerne tættere på nr. 2, men hvis vi skal det, så er der ikke plads til kampe som den i sidste uge mod BSF. Der er tæt løb om 3. pladsen allerede og det tror jeg, at der bliver hele sæsonen igennem. Personligt, så har jeg snakket med min træner om, at jeg skal komme frem til flere afslutninger, så jeg kan komme til at score nogle mål. Men det lykkes i dag, så det var dejligt.”, afslutter Sif Rykær.

I søndagens andet opgør, som stod mellem Fortuna Hjørring og Varde, blev det til en 8-0 sejr til hjemmeholdet Fortuna Hjørring. Næste kamp i 3F-ligaen spilles først fredag den 27. oktober, hvor netop Fortuna Hjørring skal i kamp mod KoldingQ.