Brøndby-anfører inden Fortuna-kamp: Vi skal tro på os selv

0
1074

I weekenden tørner 3F ligaens to højest placerede hold, Fortuna Hjørring og Brøndby sammen lørdag klokken 13 på Brøndby Stadion. FODBOLD FOR PIGER har snakket med Brøndby-anfører Loise Winter om hendes forventninger til kampen – læs med her:

Af Andrea Signe Trolle  

Det er ikke usædvanligt, at de to højest placerede hold i 3F-ligaen er Brøndby og Fortuna Hjørring. I år har Fortuna Hjørring til gengæld fået optimalt antal point – 33 point efter 11 kampe – og dermed formået at skabe et større forspring ned til Brøndby på andenpladsen, som har 25 point efter 10 kampe. Men det kan ændres lørdag eftermiddag.

De to hold mødes nemlig lørdag klokken 13, hvor Brøndby er værter for Fortuna Hjørring på Brøndby Stadion. Hjemmeholdet håber derfor på, at de kan mindske afstanden op til Fortuna Hjørring ved at tage point med fra kampen. Brøndbys anfører Louise Winter fortæller:

”Vi skal ind og tro på os selv og tro på vores egen spillestil. Vi skal sørge for at være aggressive i vores pres og få alle med og så er det vigtigt, at vi vinder vores dueller. Fortuna er fysisk stærke og det skal vi kunne stå imod.”, siger Louise Winter.

Selvom der er lagt op til en svær opgave, så er der ifølge Louise Winter en god stemning i truppen forud for kampen:

”Vi har ikke trænet anderledes end vi plejer, fordi vi har fokus på os selv og vores præstation. Stemningen i truppen er også god forud for kampen. Vi har et ungt hold, men alle er faldet rigtig godt til og folk vil gerne bevise deres værd.”, afslutter Louise Winter.

 

Foruden kampen mellem Brøndby og Fortuna, så står lørdag eftermiddag også på følgende opgør i 3F ligaen:

  • BSF – Varde, kl. 12.30
  • Vejle – OdenseQ, kl. 13.00
  • VSK Aarhus – KoldingQ, kl. 13.00