BSF Pige Akademi en kæmpe succes

0
1566

I BSF har man prioriteret et pige akademi med teknik og talentskole – det har høstet enorme roser såvel internt som eksternt fra andre klubber, spillere og forældre.

Af BSF

I BSF oprettede man i sommeren 2017 ”BSF PIGE AKADEMI” – som er et optimeret setup fra klubbens tidligere teknikskole. Tilbuddet er for egne pigespillere og samarbejdsklubber, som pt., er Sengeløse Boldklub og BK Hekla. Ligeledes er der piger med fra andre klubber, som har ønsket at træne med på akademiet om fredagen.

Der er lige nu omkring 60-65 piger totalt, som træner med på enten teknikskolen eller talentskolen – dette tal er inkl. piger fra samarbejdsklubber og andre klubber. Bo Hillmann er ansvarlig for akademiet, og synergien er i højsædet, da han har flere af BSFs elitespillere, der selv har været igennem klubbens talentsystem, som assistenttrænere til at hjælpe med at træne de mange piger. Disse assistenter er primært fra U18DM og U16 øst holdene.

Læs mere om konceptet, fokusområderne samt hvilke krav og forventninger vi har til pigerne på vores teknik- og talentskole:
http://www.bsfodbold.dk/bsf-pige-akademi/teknikskole/
http://www.bsfodbold.dk/bsf-pige-akademi/talentskole/

”Akademiet er en kæmpe succes og pigerne får virkelig udviklet og stimuleret deres tekniske færdigheder, koordination og kontrol med bolden samt modet/trygheden til at lave de ”fede” ting i 1v1 situationer, og netop det initiativ er vigtigt i denne alder,” udtaler cheftræneren og den ansvarlige for pige akademiet, Bo Hillmann.

”Pigerne arbejder fokuseret og møder altid op med lysten til at arbejde med detaljen i spillet, og deres udvikling og ikke mindst deres glæde ved fodbolden er tydelig for enhver. Pigerne kommer også ofte og fortæller, at de har trænet tingene derhjemme og er ivrige for at vise mig, at de har lært en finte eller øvelse. Det er super fedt at se glæden i deres øjne, når tingene lykkes.”

“Vi er seriøse på akademiet, da formålet er udvikling og læring samt at skabe en masse talenter – men der er altid plads til sjov og træningen afsluttes som regel med en konkurrence, hvor der spilles om sodavand – og så må forældrene vente på sidelinjen,” fortæller Bo Hillmann, der ved siden af er cheftræner for BSFs U13 pige-elitehold i øst rækken.

Akademiet afholdte juleafslutning den 15/12, hvor både teknikskole og talentskole trænede sammen – bagefter var der julehygge i BSFs klubhus med æbleskiver, saftevand og gløgg til de voksne. Der var samlet ca. 100 mennesker i BSF klubhus, hvor der blev snakket, hygget og spillet bordfodbold.

Akademiet starter naturligvis op igen i 2018. Er man interesseret i at høre mere om akademiet eller prøve at være med, så kan man kontakte Bo Hillmann på bsf.bhi@gmail.com.