Caroline har altid spillet i Brøndby – nu rykker hun op i 3F-truppen

0
2365

Forsvarsspilleren Caroline Pleidrup har siden hun var seks år spillet fodbold i Brøndby. Nu er hun blevet seksten år og blev i onsdags rykket op i klubbens talentfulde 3F-trup.

Af Solveig Valbjørn

16-årige Caroline Pleidrup har været i Brøndby IF siden hun var seks år. Efter hun begyndte at spille elitefodbold i klubben begyndte drømmen om blive en del af 3F-holdet også. Det er nu lykkes for det unge talent, der tidligere på ugen fik den glædelige besked om, at hun er blevet en del af 3F-truppen:

“Jeg er rigtig glad for, at jeg er blevet rykket op i 3F-truppen, da det har været et stort mål for mig lige siden jeg blev elitespiller. Jeg ser frem til de udfordringer, men også oplevelser som hører med til det.”

“Jeg kommer til at spille med spillere, som er en del ældre end mig, men det betyder, at jeg kan udvikle mig både som spiller og som menneske. De har en masse erfaring og rutine, som jeg kan lære godt af. Til gengæld håber jeg også, at jeg som ung spiller kan komme op og bidrage med noget til holdet,” lyder det fra Caroline.

Klubben betyder meget

Den unge forsvarsspiller fylder 17 år i december og har allerede spillet 13 U-landskampe. Senest var hun med på U19-landsholdet i deres kamp mod Rumænien i september og inden oprykningen var Caroline også en vigtig brik på Brøndbys U18 DM-hold. Caroline fortæller, at mange år i Brøndby, har haft en stor betydning for Carolines sportslige og personlige udvikling:

Klubben betyder meget for mig og jeg er rigtig glad for at være der. Den har betydet meget for mig i forhold til min udvikling som ungdoms elitespiller, men nu også som seniorspiller. Jeg har i Brøndby både udviklet mig på det fodboldmæssige plan, men også på det personlige plan og jeg ser frem til at kunne udvikle mig endnu mere fremover.”, siger Caroline.

Ambitioner og kamp om pladserne

Caroline har altid har været en del af Brøndby-fællesskabet men på trods af det, så drømmer hun om at få en karriere i en udenlandsk klub:

“På nuværende tidspunkt og i den nærmeste fremtid kunne jeg ikke forestille mig at spille i en anden klub end Brøndby. Jeg er stadig en ung spiller og på mange parametre kan og skal jeg stadig udvikle mig. Det ser jeg, at jeg bedst muligt kan i Brøndby. Men som så mange andre unge spillere, så har jeg en drøm om at kunne komme til at spille i udlandet en dag,” fortæller Caroline.

Oprykningen bliver en ændring for Caroline, fordi der naturligvis bliver en del hårdere kamp om pladserne på 3F-holdet end det hun har været vant til på ungdomsholdene. Hun sætter derfor ikke næsen op efter den store mængde spilletid til at starte med, men håber på det kommer hen ad vejen:

Mine ambitioner er først og fremmest at komme godt ind på holdet. Jeg håber selvfølgelig på at kunne få noget spilletid. Jeg ved godt, at jeg som ung og ny spiller i truppen skal vise mit værd, men jeg håber, at jeg indimellem vil kunne få nogle minutter og på den måde bygge noget rutine og erfaring op stille og roligt. Lige nu glæder jeg mig bare til at være en del af det hele og så er min førsteprioritet at vise mit værd på træningsbanen, så det forhåbentligt vil føre mig til spilletid,” afslutter Caroline.