Dana Cup Academy på drømmetur til Florida

0
2291

Til februar skal lange bukser, handsker og vinterjakker for en stund skiftes ud med shorts, korte ærmer og solbriller.
Dana Cup Academy’s årlige udenlandstur går nemlig til Florida.

Af Dana Cup Academy

Kalenderen siger december. Regnen, blæsten og især kulden har ramt vores lille land. Det er på denne tid vi stille dagdrømmer os væk til varmere og mere eksotiske himmelstrøg. For nogen må det forblive ved drømmen, men ikke for pigerne på Dana Cup Academy.
Til februar skal fodboldstøvler og benskinner pakkes i kufferter, for akademiets årlige tur går til Florida!


Der venter en fin modtagelse, når værtsfamilierne møder spillerne i lufthavnen.

Fodbold, shopping og sightseeing er bare nogle af de ting, pigerne på Dana Cup Academy kommer til at opleve, når de til februar flyver til Florida – solskinsstaten på USA sydøstlige kyst.
I løbet af turens 14 dage vil pigerne have rig mulighed for at fylde ting på oplevelses-CV’et.

Under dele af turen bliver de blandt andet indkvarteret hos værtsfamilier, hvor spillerne kommer til at opleve ægte amerikansk kultur. Samtidig vil de spille træningskampe mod lokale fodboldklubber.
D. 17-19 februar vil holdet deltage i Weston Cup, som er den største ungdomsturnering i Florida og en af de største i hele USA.

Selvom formålet med turen er at spille fodbold, så skal pigerne ikke snydes for at opleve Floridas seværdigheder, shopping-muligheder og skønne sandstrande. Et par dage til havs på krydstogt bliver det sågar også til.


Sidste år var Fortunas U18 til Dallas Cup i Texas

Rejsen til Florida er Dana Cup Academy’s årlige udenlandstur. Rejsen er inkluderet i den månedlige betaling for at gå på akademiet.

Drømmer du om en hverdag med fodbold, fodbold og mere fodbold (og måske en tur til USA)? Vi tilbyder stadig rundvisninger og prøveophold på akademiet til alle interesserede.
Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om akademiet, kan du rette henvendelse til Nicklas Leander på tlf. 22 78 82 97 eller nicklas@danacup.dk

Du kan altid læse mere på vores hjemmeside: http://www.fortunahjorring.dk/index.php/dk/akademi eller følge os på Facebook: https://www.facebook.com/danacupacademy/