Under en måned til Lars Søndergaards debutkamp

0
1543

Om under en måned tager det danske kvindelandshold til USA, hvor de danske kvinder skal møde de forsvarende verdensmestre fra USA i to opgør. Læs mere om turen her:

Af Andrea Signe Trolle

Det varer ikke længe før den nye danske kvindelandsholdstræner Lars Søndergaard skal på sin første opgave og sende sit landshold i kamp. Der er nemlig under en måned til, at det danske kvindelandshold tager flyet over Atlanten til USA, hvor de skal møde de forsvarende verdensmestre i to opgør.

De danske kvinders træningstur foregår i Californien, hvor den ene af testkampene er registreret som værende et uofficielt opgør. Den officielle testkamp derimod skal spilles på San Diego County Credit Union Stadium den 21. januar klokken 16.30, hvilket svarer til 01.30 dansk tid mandag den 22. januar.

USA vandt verdensmesterskabet i 2015 med en storsejr på 5-2 over Japan i finalen, som blev spillet i Canada. Der venter derfor de danske kvinder en udfordring, når de til januar skal i kamp mod de forsvarende verdensmestre. De danske kvinder og deres nye træner Lars Søndergaard skal derfor spille op til deres bedste for at slå de forsvarende mestre.