BSF U18 DM og U13 skal spille om SM i Futsal

0
1597

Pigerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold U18 Piger DM fortsætter med at imponere.

Final Indoor Stævne om SM i Futsal
I weekenden spillede holdet sig til det afgørende Final Indoor stævne om Sjællandsmesterskabet i Futsal, som afvikles den 3. marts i Roskilde-Hallerne. Skulle BSF pigerne også få succes ved årets SM stævne, så venter DM finalen d. 11. marts i Maribo-hallen.

Der er endnu ikke trukket lod til Final Indoor semifinalerne d. 3. marts mellem BSF, B93, Roskilde Pigefodbold og Greve IF. Vinderne spiller SM finale samme dag.

Forsvarende SM og DM mestre
BSF har ikke en officiel Futsal afdeling, men benytter dette facinerende indendørsspil som adspredelse i det opbyggende arbejde frem mod forårets sæsonstart i U18 DM Ligaen. Men pigerne må alligevel have talent for indendørsspillet, idet holdet i 2017 både vandt SM og DM i Futsal.

Næste generation er også på vej
Det er ikke kun pigerne fra U18 DM som skal spille om SM i Futsal. BSF har også hele to hold ud af de fire deltagere i alderstrinnet U13 Piger til stævnet Final Indoor.

Sidste års SM og DM vindere i Futsal fra BSF U18 Piger DM

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz