Cheftræner på plads for nyt fynsk holdsamarbejde

0
1083

Nico Deconinck bliver cheftræner for det nye holdsamarbejde for U18-piger mellem Dalum IF og Næsby Boldklub

Nico Deconinck bliver manden, som skal stå i spidsen for det nye, fælles U18-hold, som de to Odense-klubber Dalum IF og Næsby Boldklub er gået sammen om.

Nico Deconinck har senest været træner for Næsby’s U14-drenge. Han er tiltrådt som cheftræner for det nye U18-hold fra årsskiftet og har nu til opgave at skabe et nyt, stærkt fællesskab ud af to pigegrupper fra hver sin klub.

“Nico har A-licens og dermed den rette fodboldfaglige baggrund. Han har lang erfaring med både drenge- og pigefodbold og har tidligere været med til at etablere et lignende ungdomssamarbejde mellem to klubber. Dermed har han en perfekt baggrund i forhold til vores nye pigeprojekt,” siger pigeformand i Dalum IF, Trine Roesdahl, og udviklingskoordinator i Næsby Boldklub, Mikkel Bo Mikkelsen, i en udtalelse.

Mål: U18 DM-licens fra 2019

Den nye U18-træner skal arbejde tæt sammen med 1. divisionstrænerne i Næsby og med de to klubbers U15-trænere. Hans ansættelse er et vigtigt skridt i det nye, fælles projekt, der har som mål at opnå en U18 DM-licens fra sommeren 2019. Der er også planer om andre tiltag, der skal styrke både eliten og bredden i de to klubber.

“Det er et meget spændende projekt, som jeg virkelig ser frem til at skulle stå i spidsen for. Både sportsligt og organisatorisk, er det et stort skridt for både klubberne og ikke mindst pigerne. Men jeg er sikker, på at vi sammen kan skabe noget rigtig godt,” siger Nico Deconinck, der tidligere har været træner i Morud IF, hvor han var med til at etablere holdsamarbejdet FC Nordfyn.