Signe Bruun kåret til årets kvindelige talent

0
1244
Foto: Finn Lassen

19-årige Signe Bruun er blevet kåret til årets kvindelige talent. “Det er ekstra motivation for at blive ved,” fortæller hun:

Af Solveig Valbjørn

Fortuna Hjørrings 19-årige angrebstalent og landsholdsspiller Signe Bruun er blevet kåret til årets talent af kollegaerne i Spillerforeningen.

Angriberen har da også leveret en perlerække af flotte præstationer i 2017. Hun er overvintret som nummer et på topscorerlisten i 3F Ligaen med sine 14 mål, og i slutningen af året fik hun sin debut på A-landsholdet i VM-kvalifikationskampen mod Kroatien. Her skulle hun kun bruge fire minutter til at score sit debutmål.

Prisen betyder meget for Signe Bruun, der fortæller, at kåringen kom som en overraskelse:

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad for og beæret over prisen. Det havde jeg slet ikke regnet med, så det kommer lidt som en overraskelse. Det er et ekstra skulderklap, når det er spillerne, der har stemt. Det er rigtig stort, og jeg er glad for, at de synes, jeg gør noget rigtigt.”

“Det er en anerkendelse af det, man laver og de mange timer, man træner. Det er ekstra motivation for at blive ved,” siger hun i en pressemeddelelse.

Signe Bruun har gennem sin tid på ungdomslandsholdene scoret hele 28 mål i 41 kampe.