Spansk toptræner på Cool Girls Camp 2018

0
1323

I vinterferien får fodboldpiger fra Storkøbenhavn mulighed for at deltage i ny camp med spansk toptræner, der i flere år har ledet FC Barcelonas fodboldskoler i Japan

 

Af B.93 webredaktion

Copenhagen Football Camps holder i vinterferien en intensivt og udviklende vintercamp kun for piger, der hedder Cool Girls Camp.

Det er første gang, at CFC laver en skræddersyet pigecamp, og det er for fodboldpiger i alderen 12-16 år, der gerne vil gøre sig klar til den nye sæson.

På denne camp, der løber i dagene 12.-14. februar 2018, får pigerne en helt enestående mulighed for at udvikle deres tekniske skills og fodboldintelligens.

Det er nemlig den spanske toptræner, Jessica Rodriguez, som tidligere har ledet FC Barcelonas fodboldskoler i Japan, der er cheftræner på Cool Girls Camp. Hun har UEFA A-licens og har desuden bestået det højeste international pro-licens kursus i Spanien. Så pigerne får mulighed for at dygtiggøre sig hos en træner på det allerhøjeste niveau i vinterferien.

“Det primære mål med kurset er at forbedre spillernes teknik gennem læring af nye offensive og defensive strategier, så de bliver mere intelligente spillere,” siger Jessica Rodríguez om sit kursus.

Tre intense og lærerige dage for fodboldpiger

Hun har tidligere spillet i den bedste spanske kvindeliga for Espanyol, hvor hun nåede at blive udtaget til det spanske fodboldlandshold. En alvorlig skade fik hende til at kaste sig passioneret over trænergerningen.

Hun har ledet fodboldskoler fra Spanien til Japan, og taget en stribe specifikke fodboldkurser. Hun kom til Danmark i efteråret for også at give sin viden videre til talentfulde danske fodboldpiger.

Siden årsskiftet har hun været ansat som træner for B.93´s 1. Kvindehold, der i foråret spiller i kvalifikationsligaen med det mål at rykke op i 3F ligaen.

Men her i vinterferien har hun sagt ja til at køre kurset Cool Girls Camp for at lære sine færdigheder videre til alle fodboldinteresserede piger i Storkøbenhavn.

Denne camp afholdes af Copenhagen Football Camp på B.93´s anlæg ved Svanemøllen station. Den er åben for spillere fra alle fodboldklubber i Storkøbenhavn, der vil have tre dages intensiv og stimulerende træning.

Kursisterne får mad og en lækker Adidas Condivo 18 vintertrøje med i kursusprisen.

Interesserede fodboldpiger kan finde mere information her