Tør du jagte dine drømme?

0
1105

Det nye år er skudt godt i gang, og før vi ved af det, er det august. For nogle betyder det bare endnu et år på skolen og en ny sæson i klubben. For andre er det en mulighed at jagte drømmene, og starte en ny tilværelse i en ny by, på en ny skole og i en ny klub.

Af Dana Cup Academy

Den amerikanske forfatter, Zig Zagler, sagde engang; “You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.” Groft oversat betyder det, at du aldrig vil opnå dine drømme, hvis du ikke tør jagte dem.

Alle pigerne på vores akademi er forskellige. De har forskellige baggrunde, forskellige holdninger, forskelligt temperament. Men noget de alle har til fælles er, at de jagter deres drømme. De har – hver og en – ofret en tilværelse som “normal” teenager for at spille fodbold på Dana Cup Academy og i Fortuna Hjørring. De er nødt til at sige nej til sociale arrangementer, fordi de skal træne. De kan ikke tage til fest lørdag aften, fordi der er kamp om søndagen.
De er bevidste om, at de har talent som meget få andre, og med det kommer muligheden for at få enormt store oplevelser.

Nogle af pigerne på vores akademi vil opleve at spille A-landskampe, kampe i Champion’s League og måske endda få en karriere i udlandet. Men ingen af dem vil komme til at opnå noget af det, hvis de ikke først havde taget chancen.

Alle nye akademispiller bliver tilbudt at deltage i Dana Cup i uge 30. Sidste år blev det til sejr til både G17 og G19.

Tør du tage chancen?

Går du med fodbolddrømmen i maven? Vil du starte på akademiet til næste sæson, men har endnu ikke kontaktet os?

Tiden løber lige så stille ud, men du kan nå det endnu! Fristen for indmeldelse til gymnasiale uddannelser lukker d. 1 marts. Langt de fleste af vores piger går på gymnasiale uddannelser, men vi har også elever i både 9., 10. klasse og på fjernstudie.

Så grib telefonen og ring til os, så du ikke kommer til at sidde og fortryde, at du aldrig gav det chancen!

Vi arrangerer stadig rundvisninger, prøveophold og prøvetræninger, og vi har samarbejdsaftaler med både Hjørring Gymnasium & HF samt EUC Nord, som både har HHX og HTX, hvis vi skal kombinere et prøveophold med et besøg og samtale med en/eller flere af de skoler.

Vi tør godt allerede sige, at næste sæson ser rigtig, rigtig spændende ud på Dana Cup Academy.

Så send os en mail på Academy@danacup.dk eller ring på 2278 8297