BSF forstærker sig med Fatima El Foul

0
1640
BSF 3F Liga

Af BSF

BSF fortsætter med at opruste sig til 3F Ligaens slutspil, idet klubben har hentet Fatima El Foul, der senest har spillet i Brøndby IF, hvor hun tidligere i år fik sin kontrakt ophævet.

Fatima El Foul er 24 år gammel og har siden 2014 spillet i Brøndby IF, hvor det udover en masse 3F Liga kampe også er blevet til optrædener i Champions League.

I 2015 og 2016 blev Fatima El Foul også noteret for kampe for det danske U23 landshold.

”Jeg er enormt glad for min beslutning om at fortsætte karrieren i BSF. Jeg er helt sikker på, at det er det rigtige for mig – at jeg kan finde min fodboldglæde og fodboldselvtillid igen i BSF, men også at jeg kan gå ind på holdet og spille en rolle og bidrage positivt,” fortæller Fatima El Foul.

”Jeg har nogle andre erfaringer end mange af de andre på BSFs unge hold. Jeg har prøvet meget, både at det er gået min vej, men også at det ikke er. Derudover er jeg vant til at man sætter høje krav til sig selv som spiller til hver eneste træning, men også at man gør det til sine holdkammerater, og det tager jeg med mig.”

Spændende forår i vente
Offensivspilleren har før haft den røde BSF-trøje over hovedet. I 2012 spillede hun for klubbens 3F Liga hold, inden hun skiftede til det daværende B93/HIK/Skjold projekt, hvorfra turen gik til Vestegnen og 4 år hos de blå/gule.

Fatima El Foul er nu efter omtrent seks år tilbage i BSF og klar til at tørne ud for Thomas Maales mandskab i slutspillet i 3F Ligaen, som BSF starter på tredjepladsen efter et flot efterår.

”Jeg ser frem til et spændende forår, hvor jeg forventer, at vi går efter en medalje, samt at vi fortsat vil forsøge at drille Fortuna Hjørring og Brøndby IF i vores indbyrdes kampe. Vi ved, at de to hold traditionelt er stærkest i Danmark, men vi skal tro på, at vi på dagen kan tage kampen op med dem – og turde gøre det.”

”Jeg mødte BSF med Brøndby i efteråret, og her var jeg meget positivt overrasket over BSFs niveau. Holdet har rykket sig enormt meget, og jeg føler, at jeg føler godt ind på holdet som en kreativ og atypisk spiller. Jeg har haft gode snakke med Thomas Maale, og måden der bliver spillet fodbold på i BSF, den er attraktiv for mig,” lyder det fra Fatima El Foul.

BSF har i løbet af vinteren udover Fatima El Foul også fået tilgang af Naja Bahrenscheer, Josephine Madsen og Katrine Krag-Andersen.