0
1068
FC Rosengård F19 - BSF U18 Piger DM - foto Job Breitner
Mod toppen af europæisk fobold
På en kold lørdag drog BSF U18 Piger DM til Malmø, hvor FC Rosengård ventede i holdets 6 træningskamp. Dagens modstander FC Rosengård hører til i toppen af europæisk kvindefodbold og derfor ventede der en stor mundfuld denne lørdag eftermiddag.
1. halvleg
Kampen fik den værst tænkelige start for BSF efter 45 sekunder havde hjemmeholdet bragt sig foran med 1-0. Det skulle blive endnu værre, da hjemmeholdet blot 4 minutter senere fik bolden i nettet og så stod der 2-0 på måltavlen, endnu før viseren havde passeret de 5 minutter.
En start der virkelig krævede hårdt arbejde, men som minutterne gik kom BSF pigerne stille og rolig tilbage i opgøret mod disse meget dygtige og hurtige svenske spillere. I halvlegen sidste minutter kom BSF også frem til et par gode forsøg.

2. halvleg

I halvlegen fik BSF trænerteamet justeret lidt og fra første fløjt var holdet som forvandlet og de fremmødte svenske tilskuere blev vidne til noget af det bedste ungdomsfodbold fra et BSF hold gennem årene. Pigerne kombinerede sig igennem og bevægelsen var på meget højt plan og i det 74 minut fik BSF reduceret på en energisk Rebeka Winther, gav det endnu mere energi ind på holdet. BSF udligner efter hjørnespark på en tilfældighed og opgøret er helt åbent. Der blev arbejdet hårdt og med yderligere 2 gode muligheder kunne BSF måske havde trukket en sejr med hjem. Men opgøret sluttede 2-2 i en kamp, hvor BSF U18 DM holdet endnu engang viste stor moral og fodbold i 45 minutter på ekstrem højt niveau.

Næste kamp er allerede på onsdag, hvor FC. Damsø fra 1.division kommer på besøg i Topdanmark Hallen kl. 19.30