Fredericia KF – Nye piger er velkomne

0
2358

Fredericia KF – Nye piger er velkomne

Af Fredericia KF, Tina Aabo Frederiksen

     

Så er vi i gang med 2018 og pigerne er opstartet efter Nytår og vinterpause.

Fredericia KF har pige hold i U13 Liga 1 – U14 Liga2 – U15 Liga 1  -18 Liga 1  og Damesenior, Jyllandsserien.

Fredericia KF’s mål for 2018:

“Vores mål for sæsonen er at få flere piger/damer til at spille fodbold og skabe et godt trænings miljø. At få flere piger ind omkring morgentræning ved Fredericia Elite, samt lave events som giver spillerne gode oplevelser. Fredericia KF vil stille med hold i alle årgange fra U13, samt at vores 1. damesenior skal rykke op i Kvindeserien her til sommer. Alle vore spillere skal i ens træningstøj. Vi er godt på vej med dette​​. Ligeledes er målet at få nyt kamptøj til alle hold i Fredericia KF i vores nye farver( Mørke grøn trøje- sorte bukser),” udtaler Jess Petersen til Fredericia Avisen.

Alle er velkomne til komme og ”prøve” træne.

Ved interesse kontakt Jess Petersen – telefonnr. 2543 8405

Eller tjek vores hjemmeside http://www.fredericiakfk.dk/