Dramatik og tætte opgør ved VSK Aarhus Elite Cup 2018

0
2317
VSK u14 piger rundkreds

De store følelser var i spil ved VSK Aarhus Elite Cup 2018, hvor holdene gav hinanden kamp til stregen og samtidig viste, at der er god gang i talentudviklingen i dansk pigefodbold.

Til tonerne af den legendariske “We are the champions” fik spillerne fra Roskilde Pigefodbold som de første, overrakt pokal og pengepræmie ved VSK Aarhus Elite Cup 2018.

Stemningen var nærmest magisk ved ceremonien, der afrundede en rigtig spændende U15-række med meget tætte kampe i alle-mod-alle turneringen.

Det var et mål i overtiden til Roskilde i kampen mod VSK Aarhus, der afgjorde, at sjællænderne løb med guldet til slut i en turnering, hvor alle hold smagte sejrens sødme og ingen kampe blev vundet med mere end 1 mål.

Se alle resultater fra U15 rækken

Straffesparkskonkurrence afgør U14 rækken

Jano Nissen og Casper Møller er både gode konkurrenter og kollegaer.

B93 træner Jano Nissen var en lettet mand efter finalen i U14 rækken. B93 var bagud 2-0 og 3-2, men på et direkte frispark i de døende sekunder, fik holdet udlignet og sendt finalen ud i en straffesparkskonkurrence, som blev vundet på tre redninger af Roskildes dygtige keeper.

VSK Aarhus vandt åbningskampen i pulje 2 med 1-0 over Kolind/Midtdjurs, men det var B93, der vandt puljen foran de to østjyske hold, som begge blev besejret.

Brøndby vandt pulje 1 foran Silkeborg IF Q og Fortuna Hjørring. I kampen mod Silkeborg IF Q var midtjyderne foran 2-0 kort før tid, men på en fantastisk afslutning fik Brøndby vendt kampen på hovedet og vandt 3-2.

Fortuna Hjørring tabte begge sine puljekampe med et mål, men drog hjem med en sejr i bagagen, da holdet vandt kampen om 5. pladsen efter straffesparkskonkurrence mod Kolind Midtdjurs.

Se alle resultater og placeringer fra U14 rækken

Brøndby triumferer i U16

– Jaaaa…..det er SÅ vigtigt! Glæden blev brølet ud, da Brøndby-pigerne kastede sig over hinanden og fejrede 3-0 målet, der afgjorde finalen mod Kolding Q.

U16 rækken blev afviklet i to puljer af tre hold. I pulje 1 var det afgørende for placeringerne, at Kolding Q slog Team Viborg 1-0 i deres indbyrdes opgør. Den tredje modstander i puljen var et ungt FC Nordsjælland hold, der tabte begge kampe i puljespillet.

I pulje 2 spillede hjemmeholdet fra VSK Aarhus uafgjort mod både Brøndby og Fortuna Hjørring, så det var først i den sidste puljekamp, at placeringerne faldt på plads. Brøndby slog Fortuna Hjørring 3-1 og tog dermed førstepladsen foran VSK Aarhus og Fortuna Hjørring.
Se alle resultater og placeringer fra U16 rækken

Et vellykket og velspillet elitestævne glæder kvindeformand

Marie Greve, formand for kvindeafdelingen i VSK Aarhus, er meget begejstret ovenpå weekendens elitestævne

I klubben er vi meget taknemmelige for de tilbagemeldinger, vi har fået i løbet af stævnet. Niveauet har været højt, dommerpræstationerne gode og trænere og spillere har knyttet nye og stærke venskaber. Vi er meget tilfredse siger Marie Greve.

Marie Greve talte ved alle pokaloverrækkelser og gav også overfor pigerne udtryk for sin glæde over det niveau, der blev vist på banerne i alle årgange. Et niveau, der tydeligt viser, at der er tale om et elitestævne med de bedste hold fra hele Danmark.

Stor opbakning fra klubbens frivillige

Fra fredag middag til søndag aften har det vrimlet med frivillige i området omkring stævnet.

Det begejstrer mig, at klubbens frivillige støtter op og muliggør et stævne af denne størrelse. Der er lagt en stor indsats i alle opgaver. Der har været frivillige i køkkenet fra tidlig morgen til sen aften, der er taget billeder på banen, der er fejet gulve og solgt slik og sodavand i kiosken og meget mere.  Jeg er taknemmelig over, at vi som klub kan løfte sådan en opgave sammen, slutter Marie Greve

Elite Cup spilles også i 2019

VSK Aarhus afholder også VSK Aarhus Elite Cup i 2019 og opfordrer alle interesserede klubber til at kontakte stævnechef Niels Henrik Wulf på nhw@terma.com allerede nu for at blive skrevet på interesselisten.

Se billeder og oplevelser fra VSK Aarhus Elite Cup 2018 på Facebook 

Vi ses til Elite Cup 2019

Slutstillinger ved VSK Aarhus Elite Cup 2018

Slutstilling U14
1. B93
2. Brøndby
3. Silkeborg IF Q
4. VSK Aarhus
5. Fortuna Hjørring
6. Kolind Midtdjurs

Slutstilling U15
1. Roskilde Pigefodbold
2. VSK Aarhus
3. Kolding Q
4. Silkeborg IF Q

Slutstilling U16
1. Brøndby
2. Kolding Q
3. Team Viborg
4. VSK Aarhus
5. Fortuna Hjørring
6. FC Nordsjælland

Se alle resultater fra stævnet