Tre ud af de fire nominerede til ‘Årets Talent’ er fra Fortuna Hjørring

0
1574

Fortuna Hjørring spillerne Laura Frank, Karen Holmgaard og Signe Bruun er sammen med VSK-profilen Signe Holt Andersen nomineret til ’årets talent’.

Af Martin Vestergaard Jensen

DBU uddeler hvert år en række priser for at anerkende de danske fodboldspillere på både herre- og kvindesiden. Sidste år vandt Linköpings Nicoline Sørensen i kategorien ‘årets talent’, og igen i år er der fundet fire nominerede til den prestigefyldte titel. I år er det spillere fra Fortuna Hjørring, der dominerer i kategorien.

Tre ud af de fire nominerede er således fra den nordjyske klub, som endte efteråret på en suveræn førsteplads i grundspillet i 3F Ligaen. Men også VSK Aarhus er repræsenteret i form af den unge angriber Signe Holt Andersen, som lige pt. ligger nummer to på topscorerlisten.

Herunder kan du læse DBU’s motivation for at indstille de fire spillere i kategorien ’årets talent’:

Karen Holmgaard, Fortuna Hjørring

Hun har taget springet til topklubben Fortuna Hjørring i en meget ung alder og har haft kæmpe succes med det. Hendes enorme arbejdsradius, vilje og dedikation har gjort hende til en fast spiller på det stærke mandskab. En imponerende præstation af den unge spiller.

Laura Frank, Fortuna Hjørring

Hun er en ægte ledertype, der på trods af hendes meget unge alder har tilført Fortuna Hjørring noget ekstra kvalitet i de defensive bagerste kæder. Hun stiller altid store krav til sig selv og hendes omgivelser, og kan med sin utrolige vinderattitude drive det langt.

Signe Bruun, Fortuna Hjørring

Den 19-årige Fortuna Hjørring-angriber er utrolig grundig i alt, hvad hun foretager sig. Hun har afgjort adskillige kampe for både klub- og landshold med sin utrolige målnæse. Hun er dedikeret, arbejder benhårdt og afslutter fantastisk både med hovedet og med benene.

Signe Holt Andersen, VSK Aarhus

Den kun 18-årige VSK Aarhus-spiller er uden tvivl et kæmpe talent. Hun arbejder seriøst med fodbolden, hun har altid en positiv tilgang til spillet og så er hun en utrolig dygtig afslutter med begge ben. Hendes attitude, mod og frækhed i spillet kan bringe hende langt.

Priserne vil i år blive uddelt på DBU’s Repræsentantskabsmøde i marts, da showet ’Dansk Fodbold Award’ er aflyst.