Skødstrup’s U13 piger har stor succes

0
2380

Skødstrup’s U13 piger har været igennem en spændende efterårs- og vintersæson, som efter lidt opstarts vanskeligheder har været meget imponerende og tegner godt for foråret.

af Morten Larsen, Skødstrup SF

KLUBNYT: I sommerferien 2017 fik holdet tilgang af 6 piger, der hidtil havde spillet i Lystrup. Desværre havde Lystrup i en periode mistet spillere og derfor var det tvivlsomt, om holdet ville kunne stille et 11-mands hold. Beslutningen blev derfor, at lukke årgangen ned og 6 af pigerne valgte at tilslutte sig Skødstrup’s U13 hold.

Det gav Skødstrup U13 piger en trup på 35 piger og med hold i Liga1, Liga2 og region. Det meste af efteråret blev brugt på at få sammenspillet holdene med svingende resultater, men mod efterårets slutning begyndte det at se fornuftigt ud og det endte med, at Liga1-holdet kvalificerede sig til forårets Liga1 turnering. Liga2 holdet endte midt i tabellen, mens regionsholdet vandt deres pulje.

Henover vinteren er de gode resultater fortsat for pigerne, der nu er kvalificeret til flere finaleweekender. Pigerne spiller Jysk Mesterskab i Futsal (A) den sidste weekend i februar. Herudover er vi stolte af, at truppen bliver repræsenteret med 2 hold til Jysk Mesterskab i indefodbold, hvor vi både er kvalificeret på A og B niveau.

Sideløbende med de flotte indendørs resultater deltager pigerne i DBU’s Liga1, Eliteserien, henover vinteren. Her har pigerne tabt en enkelt kamp på udebane mod de dygtige piger fra Haderslev, mens det foreløbigt er blevet til sejre i de øvrige kampe. Pigerne ser med glæde frem til de resterende kampe i eliteserien, som bruges som forberedelse til forårets turnering.

For at truppen bliver helt klar til foråret, drager pigerne igen i år på træningslejr på Staby Efterskole. Det bliver en weekend med masser at træning, kampe og socialt samvær. På Skødstrup´s U13 hold er det nemlig ikke kun et spørgsmål om, hvor god man er til fodbold, det er i ligeså høj grad et spørgsmål om at være en del af det sociale fællesskab. Motto’et for holdet er: DET SKAL VÆRE SJOVT AT GÅ TIL FODBOLD, og for trænerteamet omkring holdet, er det vigtigt, at der er plads til alle på holdet, uanset om man er elite- eller breddespiller, alle spillere er lige vigtige og meget velkomne.

Selvom truppen er stor, er der altid plads til flere, så skulle du eller en du kender have lyst til at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte os eller kom forbi og være med til en træning eller to. Find holdet på Skødstrup Fodbold: www.holdsport.net/klub/skodstrup-sportsforening-fodbold.