Træn fodbold som de professionelle på Academy Camp

0
2218

Kom til Academy Camp for fodboldpiger, der ønsker kvalitet og individuel udvikling som fodboldspiller. Deltag i en 3-dages camp, hvor der trænes fodbold, som de professionelle gør.

I HG fodbold mener vi, at alle har krav på udvikling uanset, hvem de er og, hvor de spiller. Derfor tilbyder vi nu en fodboldcamp til piger, som ønsker kvalitet og individuel udvikling som fodboldspiller – og det er ingen betingelse, at være medlem af HG fodbold. Alle med interesse er velkommen. HG pigefodbold Academy Camp er fodboldtræning for piger på alle niveauer i alderen 10 – 15 år, hvor pigerne får inspirerende træning af høj kvalitet og masser af oplevelser fredag, lørdag og søndag i uge 26 og 41. (se praktisk information længere nede).

Med campen får pigefodboldspillere muligheden for sammen med andre dygtige spillere, at blive udfordret i træningsfærdigheder på en anderledes og måske mere målrettet måde. Målet er at rykke den enkelte spiller ved en individuel coaching og klæde den hende på i forhold til egne kompetencer. Og træningen er selvfølgelig for både målvogtere og markspillere (der er adskilt træning for de to grupper).

Pigerne vil blive undervist i træningsmetoder, som de kan tage med sig hjem og fortsætte i deres egen klub. Og som bonus vil mange piger helt sikkert knytte venskaber med de øvrige spillere. Det er et unikt tilbud for spillere, der ikke kan få nok af fodboldtræning.

Træningen vil være planlagt, tilrettelagt og udført af professionelle certificerede fodboldinspiratorer (læs mere på www.fodboldinspirator.dk), målmandstrænere og fodboldtrænere, der har kompetencerne til at træne den individuelle i en gruppe. Trænerne kommer ikke fra HG Fodbold, men er ”neutrale”. På den måde kan man som spiller/klub have den sikkerhed, at der gennem camp’en ikke bliver tale om evt. klubskifte.

Hvad er skills?

Pigerne vil blive trænet ud fra begrebet “Skills”. Det betyder kort fortalt, at træningen er tilrettelagt ud fra den enkelte spillers kompetenceniveau. Målsætningen er, at rykke den enkelte spiller ved en individuel specifik træning, hvor der fokuseres på teknisk udvikling gennem detaljeorienteret arbejde i hver enkelt øvelse.

Træningen vil være bygget op om spillerens individuelle udvikling i forhold til begreberne “Når jeg har bolden” og “Når jeg ikke har bolden.”

Hvorfor level?
Level 0 er basis og når de er taget stiger man fra level og det gør vi for at sikre det bliver ved med at udviklingen og vi bygger på færdighederne.

Hvad kan vi på de forskellige levels?
Level 0 Træningen er lagt an på tekniske basisfærdigheder som fodstilling, støtteben, modtagninger igennem øvelser hvor afleveringer, vendinger, udfordringer, afslutninger og andet indgår. Samt at vi hver gang på alle Level 0 introducerer pigerne for andet end bare fodboldøvelser. Skadesforebyggende træning ved Kristine, der er fysioterapeut med viden og tilgang indenfor fodbold- og sports verden samt et meget stort socialt fokus.
På Level 1-2-3-4-5 Camp skal spillerne videreudvikle deres færdigheder, de har tillært sig for til sidst ende med level 5.

Vi forventer at pigerne får færdighed bevist på plads og derfor vil trænerteamet udfordre hver enkelt spiller i opstillede udfordringer gennem formelle øvelser, hvor fejlretning gennem coaching og vis forklar vis principper vil være i fokus.Vi fortsætter vores store fokus på 1vs1, pasninger, orientering og perception på de forskellige level

På Campen er der også altid et spændende oplæg med sidst var det u19 kvinde landsholdtræner Danny Jung og til sommer er det Brian Jensen der er idrætspsykolog og er tilknyttet FCK samt skrevet bogen “Elitebørn i sunde rammer.” Vi har fokus på mental træning, og arbejder med at spillerne skal tro på sig selv og egen kunnen.

Praktisk

  • Hvornår: Camp’en løber over tre dage fra den 14. til 16. oktober. Fredag begynder vi klokken 17 og slutter klokken 20. Lørdag og søndag begynder camp’en klokken 10 og slutter klokken 14. Den afholdes to gange om året, i uge 26 fredag til søndag og uge 41 ligeledes fredag til søndag. Da vi har spillere med fra hele Danmark så tilbyder vi også overnatning med fuld forplejning.

 

  • Pris: Prisen for camp’en er 1000 kroner. For de penge for pigerne et 3-dages intenst træningsforløb, et træningssæt fra Seiffert Sport af mærket Select og en samtale med 3 fokuspunkter.

 

  • Foto: Der vil under Campen blive taget fotos af en professionel fotograf. Der er efterfølgende mulighed for  at bestille billeder (holdfoto/profil foto) af jeres barn via KONGSGAARD FOTO i Næstved.

 

  • Ansvarlig: Trine Stenbek. Spørgsmål kan ske til campleder Trine Stenbek , som vil præsentere sig ved ankomsten den første dag. Hun træffes også på telefon 20490041 eller mail: Tstenbek@hotmail.com. Trine vil være til stede under hele camp’en.

 

  • Tilmelding: Der er et begrænset antal pladser, så det er efter først til mølle princippet. Du kan se flere detaljer om træningen og tilmelde dit barn til her: https://hgpigecamp.nemtilmeld.dk/


Vi håber at se dig i uge 26 eller 41 fredag, lørdag og søndag. Der er begrænset antal pladser er det først til mølle og som regel er denne Camp hurtig udsolgt.