Talentfulde B.93 piger løb med sejren i VSK Elite Cup

0
1299

B.93´s elitepiger fortsætter med at høste guld  efter tæt finalekamp mod Brøndby

 

Af B.93 webredaktion

B.93´s talentfulde U14 elitehold gjorde her i weekenden rent bord i VSK Elite Cup 2018 i Aarhus, hvor så gode hold som Brøndby IF, Fortuna Hjørring, Silkeborg IF Q, Kolind/Midtdjurs og VSK Aarhus/HEI var med.

B.93´s U14 piger, der i efteråret tog førstepladsen i den sjællandske Elite Øst række, vandt deres to kampe i den indledende pulje med tenniscifrene 6-0, og i finalen mødte de ærkerivalerne fra Brøndby.

Det blev en finale med masser af mål og dramatik, og Brøndby førte undervejs både 2-0 og 3-2.

Men B.93 pigerne blev ved til det sidste og få sekunder før afslutningen udlignede de til 3-3 på frispark. I den efterfølgende straffesparkskonkurrence tog B.93 pigerne det sidste stik.

Cheftræner Jano Nissen er meget tilfreds:

“Pigerne spillede flot, selv om vi i turneringen eksperimenterede med et nyt spilsystem 3-5-2, som pigerne ikke havde prøvet før. Vi var interesseret i at afprøve spillerne nye positioner og udfordre dem taktisk, fordi vi tror, at det kan udvikle dem som spillere. Det var en ny udfordring for dem, som de løste rigtig fint. Jeg er meget tilfreds med forløbet af turneringen,” siger han.

Jano Nissen roser samtidig VSK Aarhus for et godt organiseret elitestævne, og han glæder sig til den næste tur med det talentfulde U14 hold, der går til Thy senere på foråret. Og i maj er holdet bl.a. inviteret med til et stort internationalt invitationsstævne i Stockholm, Lennart Johansson Academy Trophy, der sidste år blev vundet af den spanske klub RCD Espanyol.