Lotte Troelsgaard scorede fire gange i overbevisende KoldingQ-sejr

0
1404
Lotte Troelsgaard, anfører for KoldingQ

Lotte Troelsgaard fik vist sin målfarlighed, da KoldingQ lørdag slog Odense Q med hele 6-1:

Af Solveig Valbjørn

KoldingQ er godt igang med forberedelserne til 3F Ligaens slutspillet. Lørdag var havde de taget turen til Fyn for at møde Odense Q i en træningskamp.

Allerede ved pausen var KoldingQ foran 0-3, og selvom hjemmeholdet reducerede med et mål, endte kampen med tenniscifrene 1-6. Lotte Troelsgaard sætter ord på kampen:

“Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp taget i betragtning af det var første træningskamp. Vi formår at presse Odense især i 1. Halvleg. Vi holder vores aftaler og har mange fine opspil og dybe løb. Vi holder godt på bolden og scorer også mål. Kampen kan bruges til at se hvor vi rent form- og spille mæssigt er henne. Jeg synes der var klasseforskel i kampen og vi fik ligeledes afprøvet mange nye spillere af, dejligt med sådan en stor og bred trup hvor alle kæmper.”

Lotte Troelsgaard havde i den grad fundet målnæsen frem, da hun kunne sætte sidste fod på bolden hele fire gange – og det glæder Troelsgaard, der ser frem mod foråret:

“Det var fantastisk at score fire mål og en assist i kampen, det betyder meget at der er gang i målene og giver en, en masse selvtillid og troen på det bliver et spændende forår. Motivationen er høj og nu skal der forsat kæmpes videre,” fortæller hun.

KoldingQs øvrige mål blev scoret af stortaletet Mille Gejl og den nye spiller i truppen, Nicoline Boeris, mens Lærke Bruun stod for Odense Qs ene mål.

Når 3F Ligaens slutspil går igang, starter KoldingQ på en fjerdeplads med fire point.